Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Erkek veliaht için çabalıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tavsiyesine uymuşlar

2011 yılında nikah masasına oturan Anadolu Grubu'nun veliahdı İzzet Özilhan ile emekli fotomodel-oyuncu Yasemin Özilhan, mutlu evliliklerini iki kızları ile taçlandırmıştı. Şubat 2012'de Emine'yi, Nisan 2013'te de Ela'yı dünyaya getiren Yasemin Hanım ile kızlarını yere göğe sığdıramayan İzzet Bey'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman söylediği "En az üç çocuk yapın" tavsiyesine uyduklarını öğrendim. Özilhan çifti, üçüncü çocuk için kolları sıvamış.

MÜJDELİ HABERİ BEKLİYORLAR
Tasarımcılığa soyunup ünlü moda markası Ipekyol için özel bir koleksiyon hazırlayan ve şimdilerde bunun heyecanını yaşayan Yasemin Özilhan, üçüncü kez anne olmayı çok istiyormuş. Tez zamanda müjdeli haberi almak isteyen Yasemin Hanım'ın da, İzzet Bey'in de gönlünden bu kez bir erkek bebek geçtiğini, bunun için de çok dua ettiklerini duydum. Özilhan çiftinin, iki kızın ardından bir de oğullarının olmasını istemeleri gayet normal. Gönüllerinden bu sefer bir erkek geçmesinin bir diğer önemli nedeni de, Anadolu Holding'e bir erkek veliaht dünyaya getirmek. Umarım Allah tez zamanda gönüllerine göre verir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA