Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

La Terminal

VAN HELSING
Son zamanlarda filmlerden uyarlama dizilerin sayısı bir hayli arttı. Vampir, kurt adam filmlerinin dizileri yapılıyor da, Van Helsing'in niye yapılmasın denmiş olacak ki güzel bir dizi bizi bekliyor gibi. Darısı 'Resident Evil'ın başına diyor ve konuya geçiyoruz. Efsanevi 'Van Helsing' filminin dizi uyarlaması olarak karşımıza çıkan seri, filmin beş yıl sonrasını konu alıyor. Bu sefer başkahramanımız, parası az da olsa baba mesleğine gönül vermiş 'Van Helsing' in kızı 'Vanessa Helsing.' Daha birkaç bölümü yayınlanmış olan dizi, iyi diyenler ve kötü diyenler olarak tarafları ikiye bölmüş olsa da, bakarsınız vampir dizileri tarihine geçmeyi başarır.

TERMİNAL
Bir elmanın iki yarısı olan 'Tom Hanks' ve 'Steven Spielberg'' birlikteliği ile 2004 yılında çıkan Terminal; oyuncu kadrosunda yer alan 'Catherine Zeta Jones'un güzelliğiyle birlikte, güzelden harikaya terfi eden bir dram-komedi filmi. 'Tom Hanks'in hayat verdiği 'Victor', ABD'ye gitmek için uçakla yola koyulur. Ama havalimanına indiğinde ABD'ye girmesine izin verilmez. Ülkesine geri dönmesine de izin verilmez. Çünkü o havadayken ülkesinde darbe olmuş, giriş çıkışlar yasaklanmıştır! Hal böyley ken eski sevgili ile yeni sevgilinin arasında kalmak gibi bir durumla karşı karşıya kalan 'Victor', ne gidebilmekte ne de dönebilmektedir. Havalimanı evi olur ve birtakım olaylar gelişmeye başlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA