Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Derya-Ferhan Şensoy'dan müzikal geliyor!

Beyoğlu'nda Derya ve Ferhan Şensoy ile kahvaltıdayım… Bizim kızlar, günümüz dertleri ile ilgili bir müzikal hazırlıyor. Babaları Ferhan Şensoy'un tiyatrosu Ses'de sahnelenecek. "Biliyorsun, bizim tiyatro esasen bir opera sahnesi, bunun için tasarlanmış. Biz de ikinci jenerasyon olarak kendi müzikalimizi hazırlayıp burada sahneleyeceğiz" diyor Ferhan. "Neden burada bir müzikal yapılmasın ki?" diye ekliyor Derya. Ferhan da, "Babamın gözleri parladı fikrimizi duyunca" diye devam ediyor. Oyunu Ferhan yazıp yönetiyor. "Babamın sırtımı sıvazlamasıyla neredeyse oyunu yarıladım. Birçok gece hiç uyumadan şarkı sözleri yazıyoruz" diyor Ferhan. Müzikal bir oyun geliyor yani.

ANDY WARHOL İLHAM VERDİ
Peki nasıl bir oyun olacak? Ferhan şöyle anlatıyor oyunu: "Herkesin ünlü olmak istediği bir dünyadayız ve Andy Warhol'un 'Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak' sözü bize ilham veriyor. Bugün bizim jenerasyonun sorunu bu… Herkesin derdi ünlü olmak! Nasıl ünlü olacağını da kestiremiyor… Blogger, Twitter fenomeni olarak mı, stil sahibi olarak mı ya da şarkıcılık, oyunculuk yaparak mı? Hiç fark etmez! Amaç sadece ünlü olmak… Bunu da eski Beyoğlu ruhunu koruyan kült bir yerde, Ses'de sahnelemek en doğrusu… Eski Beyoğlu'na dair birçok detayı da sahnede yaşayacaksınız…"
Oyunun henüz bir ismi yok. Ama çok yakında sahnelenecek. Beyoğlu mikro bir Türkiye ve her renkten, her kültürden insan barındırıyor. Beyoğlu'nun değişen yüzüne de ayna tutacaklar belli ki…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA