Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gecelerden kısa notlar

Okullar tatilde, trafik bir nebze rahatladı. Sömestir tatili kafası bir tek öğrenciye değil; iş hayatının stresinden firar etmek isteyene de yaradı. Ben de ilkokul çocuğu heyecanı ile bir etkinlikten diğerine zıplıyorum... Haftanın özetine gelirsek...

LOUIS'DEN VEDA
İlk olarak Merve Sevi ve Hakan Özten'in nişan partisindeyiz. Hem de Karaköy'de... Louis isimli mekanı biliyorsunuz; Melda Tuna'nın işletmeciliğinde... Mekanın son parti tadında kutlaması da bu nişana aitti. 'Son' dedim çünkü mekan devrediyor. Evet daha açılalı bir sene oldu, çok da ses getirmişti. Tıpkı Cihangir'in Mona'sı gibi bize veda etmeye hazırlanıyor. Melda'dan bir kapanış partisi bekliyoruz... Kendisini de yeni bir mekanda göreceğimize eminim... Karaköy yeni mekanlarıyla konuşulurken; devreden ve kapanan mekanlarıyla da gündemimize girecek. Maytaplı ışıl ışıl bir diğer gecemiz de Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'lıydı. Ulus'taki mekana setten firar edip geldiler. Firardan kastım; repo günleri... Repo'yu bilmeyenler için açıklayayım... Repo; dizifilm sektöründe set ekibinin tatil yaptığı gündür. Repo akşamında iki yakışıklı oyuncu yeni projelerini kutladı, stres attı. Geceden bir iyi, bir de kötü haberim var. İyi olan şu: Öğrendim ki; yakın arkadaşlar Serhat Teoman, Buğra Gülsoy ve Emre Erkan yani benim tabirimle üç silahşör, yaza bir sinema filmi hazırlığındaymış. Kötü haber ise Serhat Teoman, Instagram'ını kaptırmış; hesabını bir hayranı ele geçirmiş. Son günlerde artan bu sosyal medya hırsızlığından nemalanan Serhat, umarım en kısa sürede tekrar aramıza döner.

HER DÖNEMİN KADINI
Deniz Akkaya ve Murat Varol'lu bir akşamım daha vardı... Deniz bu; ne dönemi geçer, ne de güzelliği... Mekana girer girmez eldeki kadeh masaya konuyorsa, kadını-erkeği ondan gözünü alamıyorsa, fısır fısır dedikodu yapılmaya başlanıyorsa; o kadının dönemi geçmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA