Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şehirden son havadisler

Raisa-Vanessa Sason, yani yetenkli tasarımcı ikizler... Bazen ben bile ayırt edemiyorum onları. Kardeşlerin Trendyol için hazırladığı koleksiyon, yarım saat içinde tükendi! Online alışverişin hızına kapılan modasever kadınların tüm stoğu tüketmesi, ikizleri de şaşırttı. Ee tasarımcıların ürünlerine hesaplı bir şekilde sahip olmak yani ulaşılabilir lüks, günümüzde çok önemli. Bu arada denemeden kıyafet alma olayına halen alışamadım. Ne de olsa, saatlerini mağazalarda kararsız bir şekilde geçiren bir nesiliz biz...

Onlarca ünlü isim ve çocuklarını, Türk Böbrek Vakfı yararına podyuma hazırlayan Gülnur Güneş'e duyarlılığı nedeniyle büyük alkış! Güneş, Gigi's koleksiyonundaki parçaların; hem anne, hem de çocuk boyunu sabahlara kadar çalışarak birkaç gün içinde hazırlamış.

Evime gelen Bergüzar Korel albümünü ve içindeki küçük ve samimi notu görünce şaşırdım. Mesleği şarkıcılık olanların bile iletişimi, insanlara bire bir dokunmayı unuttuğu bugünlerde bende içten bir anı bıraktı Bergüzar. Şarkıların tadı şimdi bir başka güzel çünkü biliyorsun ki, o sesini sana duyurmak istemiş ve şarkılarını elleriyle sana ulaştırmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA