Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Zara’daki erkek eteği tükenmiş bile!

Sosyal medyada gündem olan Zara'nın erkek eteğiyle ilgili fikirlerinizi alayım... Şimdiden Ekşi Sözlük'te erkek eteğiyle ilgili sayfalarca yorum yapılmış. Ee erkeğin tüm hatlarını cüretkar biçimde sergileyen daracık skinny jean'lerden sonra bunun gelmesine şaşmamalı! Erkek eteklerinin, kısa paça pantolonların tahtını sallayacağı da iddia ediliyor.
Erkek kafası, kadınınki kadar karmaşık değil. Bu etek mevzusuyla, aynanın önünde kafası karışacak ve dakikalarca vakit harcayacaklar. 'Bugün etek mi giysem, yoksa pantolon mu?' sorunsalı ile yanıp tutuşacaklar. Vay halinize beyler! Pantolon gibi tek bir seçenekle gayet iyi giyinebiliyorken, şimdi erkek kısmı ikileme düşecek. Olur da bir gün erkek elbisesi denklemi çıkarsa, iyice ayvayı yiyecek hemcinslerim! Etek konusunda cesaret gösteren ilk ünlü erkeğimiz kim olacak, göreceğiz. Diz boyundaki bu etekler, Zara'nın Nişantaşı mağazasında tükenmiş bile! Alanlar, sokağa çıkma cesareti gösteren ilk erkeğin gazıyla hareket edecek tabii. Hadi bakalım hodrimeydan! Bu trende uyacak erkekler, kışın altınıza kalın çorap giymeyi unutmayın. Üşütürsünüz mazallah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA