Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kadın ayaklanması!

İstanbul gezginleri, yenilik meraklıları, mekan kaşifleri... İşte size yepyeni iki mekan, hem de kapısını aralamak için can atacağınız cinsten... Kadınların gücü adına, Daire 1 ve Room+Rumours karşınızda! Her iki mekan da Kasım ayının şampiyonu olacak, rezervasyonlar dolacak, araya eş-dost sokup en iyi masayı kapmak için uğraşılacak.
Heyecanlı, ince fikirli, kreatif işler hep kadınlardan çıkıyor, değil mi?
Onlar şaşırtmayı, erkeklerden daha çok seviyor. Ve bu kadınlar, şimdi Bebek- Nişantaşı arasında mekik dokumamızı sağlayacak işlere imza atıyor.
Daire 1; yarın, yani cumartesi günü Küçük Bebek Caddesi'nde açılıyor. Lal Dedeoğlu'nun bu yeni projesi, kuşkusuz İstanbul'da cool mekanlar arasında liste başı olacak.
Bir apartman dairesinde, sadece müdavimlere dağıtılan bir anahtarla giriş yapılabilen, bir nevi sosyal bir kulüp Daire 1...
Anahtarı; en az Soho House'un üyelik kartı kadar kıymetli olacak. Ama Daire 1'de üyelik ücreti yok, korkmayın. Lal'in kemik kadrosunun heyecanla beklediği mekan, yarın akşam üstü açılıyor.

BEBEK'İN SOHOSU OLUR
Ben de orada olacağım ve deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Belli mi olur, Daire 1 de kısa süre içinde Bebek'in Soho'su olur. Peki bir diğer yeni mekan Room+Rumours'ta neler var?
Burası, Başak Dizer ile Deniz Marşan'ın imzasını taşıyor. İkili; showroom'larına bir konsept mağaza eklemiş, bir de bar ve restoran kondurmuş. Üç katlı mekan; Nişantaşı'nın en havalı, en trend, en moda yaşam alanı olacak.
Burada; tasarımcıların ürünlerine göz atacak, öğle saatlerinden itibaren mutfaktan çıkan lezzetleri tadacak, iş çıkışı ise barında takılabileceksiniz.
Kaan Düzarat'ın müzik direktörlüğünü üstlendiği mekan, şimdiden piyasadaki rekabeti kızıştıracağa benziyor. Peki canlı müzik? Burada o da var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA