Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İstanbul’un üç popüler mekanı Bodrum’a taşınıyor

Mart ayını yarıladık; Nisan bize göz kırpıyor... Baharın gelmesiyle birlikte yazlık mekan dedikoduları kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Bu yaz İstanbul'un hangi ünlü mekanları Bodrum'a konuşlanacak biliyor musunuz? Klein, Ulus 29 ve Hazine Cihangir... Bunlar şimdilik kesinleşenler... Bu üç mekan; eğlencelerini, beach club formatında, canlı müzikli, partili, coşmalı enerjilerini Bodrum sahil hattına taşıyacak.
Peki en çok hangi bölge yükselişte olacak? Tabii ki Yalıkavak... Özellikle Yalıkavak Marina, yeni mekanlarla Bodrum'un en gözde noktası olacak. Tabii güvenlik önlemleri de artırılacak.
Madem yazlık mekanlardan haberler geliyor, bizde de bir telaş başladı tabii... Neyin telaşı mı? Tabii ki zayıflamanın! Plaj bedenlerimize geri dönmek için kolları sıvadık. Yine detoks içeceği programlarının, kalori hesaplı yemek kutularının, yaşam koçlarının peşindeyiz.
Spor salonları hiç olmadığı kadar dolu. Hatta günde iki seans egzersiz yapanlar olduğunu duyuyorum.
Madem havalar ısınıyor, siz de elinizi çabuk tutup hemen forma girin, yoksa çok üzülürsünüz benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA