Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

40 yıllık dostluklar out pop-up arkadaşlıklar in

Elif Boyner'in yeni uygulaması çağın ilişki durumunu anlatıyor bize. Yeni nesil bu durumdan çok mutlu. 40 yıllık dostluklar out, zamana ve ortama uygun pop up arkadaşlıklar in!
Elif Boyner'in Sweaters isimli uygulaması; daha sağlıklı ve mutlu insanlar olmak için birbirini harekete geçiren, destekleyen ve motive eden insanların buluşma platformu. Katılabileceğiniz aktiviteleri buluyor ya da kendi etkinliklerinizi tasarlayabiliyorsunuz. Kendinize en uygun spor partnerini bulma fikri çok iyi değil mi? Bence şahane! Neden mi? Tıpkı pop up mekanlar gibi insanların hisleri de pop up; yaptıkları ve etrafları ile paylaştıkları da anlık olarak değişkenlik gösterebiliyor. İşte o zaman da 40 yıllık dostunuz size ayak uydurmakta zorlanıyor. Böylelikle siz de sosyal yaşam ritminize uygun arkadaş bulamadığınızdan yalnızlaşmaya başlıyorsunuz. İşte bu uygulama da buna çözüm getiriyor. Etrafınıza bakın; birçoğunuzun ismini bile bilmediğiniz, derin muhabbete girmediğiniz, sadece hobilerinizi beraber paylaştığınız insan grupları var. Bu sosyal arkadaşlıkların çoğunun hiçbir derinliği yok; o anda başlıyor ve orada bitiyor. Spor salonunda her sabah yanınızda yürüyen kardio partnerinizi düşünün. Muhtemelen yürüyüş boyunca mevzunuz, yedikleriniz, içtikleriniz, bir gece önce başınıza gelen komik bir olay ya da izlediğiniz bir dizi veya film. Bu ilişkinin ne öncesi, ne de sonrası var. Muhtemelen birbirinizde telefon numaralarınız bile yok. İsminden bile emin değilsiniz; olsun, çağa uygun pop-up bir ilişki. Bu yeni nesil ilişkiler; insanı yormuyor, derinine inmediğiniz için hiçbir sorumluluk hissine sahip olmuyorsunuz. Görünüşte yüzeysel ama ruh sağlığımız için oldukça faydalı. Paylaştığınız o andan keyif alan pop-up arkadaşlıklar dönemine hoş geldiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA