Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şehre dönüş öncesi gündem hareketli

Mikonos kapanış partilerine gidilip Bodrum-Çeşme hattı son defa fethedildiğine göre, artık bavulumuzu toplayıp evimize dönebiliriz. Çünkü İstanbul'da bizi sıkı bir sosyal yaşam bekliyor.
Şimdi sizi hızlı bir tura çıkarıyorum; bakalım son günlerde en çok neler konuşuluyor...
FESTİVALE GİDEMEDİYSEN ÜZÜLME: Burning Man festivalinde değil misin? Üzülme, nasıl olsa popüler isimler festivalden her detayı sosyal medyada paylaşıyor.
Nevada'daki Black Rock Çölü'nde günlük alışkanlıklardan uzakta, karavanda ya da çadırda konaklanan bu müzik ve sanat festivaline, bu yıl daha da çok Türk katılıyor. Kendi kamp alanını kuran Türk gruplarından tutun da, festivalde performans sergileyecek Türk DJ'lere kadar birçok kişiyle, bu festivali de kendimize benzetmeye başladık.
Etnik müzik tarzıyla tanınan Cüneyt Öztürk, Burning Man'de DJ'lik yapacak isimlerden biri.
Şeyma Subaşı ise stiliyle festivalin gözdelerinden... Peki sonra ne olacak? Festivale katılanlar önümüzdeki hafta İstanbul'a dönecek, Lucca'da baş köşeye geçip festival anılarını anlatacaklar.
Hâlâ ordalarmışçasına bohem ve cool stilleriyle takılıp festival havasını devam ettirecekler.
Tabii Burning Man temalı ev partileri de peş peşe düzenlenecek. Bir süre onların havalarına kapılıp gideceğiz işte...

PHOTOSHOP HATALARI: Instagram'ın yenilerinden Photoshopfail1 hesabını takip etmelisiniz. Ünlü isimlerin photoshop hatalarını ifşa eden bu sayfada; fayansları yamultan, boyunu uzatayım derken fonu bozan ünlülerin komik durumlarını görebilirsiniz.
Sosyal medyadaki fotoğraflarımızda kendimizi baştan yaratıp kusursuz gösterebileceğimiz onlarca program var. Hepimiz mutlaka bir kez yapmışızdır. Ben de en kilolu zamanlarımda photoshop'la gıdımı yok edip bel bölgesindeki yağlarıma dijital lipo yapmıştım.
Son olarak Aleyna Tilki'nin başka hesaplardan çalıp kendisininmiş gibi paylaştığı fotoğraf çok ses getirdi. Bu konuda sadece kadınlar değil, erkekler de iddialı çıkışlar yapıyor.
Spor salonuna gitmeden, hiç uğraşıp didinmeden kol kası yapan beyler var! Bakın İdo Tatlıses de, İstinyePark'ta çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken arkasındaki direği yamultmuş!
Bu sayfa çok eğlenceli, takibe alın...
BU E-POSTAYA DİKKAT!: Hemen hemen her gün Instagram'dan e-posta alıyorum. Aslında bu sahte bir e-postaymış. E-postada;
'Instagram hesabınızda kuşkulu hareketler tespit ettik, hemen şifrenizi yenileyin' diyor. Ben de heyecana kapılıp şifremi e-postadaki link üzerinden yenileyecektim ki, arkadaşım dur dedi!
Meğer bu e-posta, hacker'lardan geliyormuş. Ama bu linke tıklayan birçok kişi var. Sonra bir bakmışsınız, hesabınızı ele geçirmişler, fotoğraflarınızı silip hesap ismini değiştirmişler! Son olarak Selena Gomez de aynı hataya düşmüş. Bunun üzerine Instagram bir uyarı yayınladı ve sistemlerindeki bir hata sonucu telefon numaraları ile e-posta adreslerinin ele geçirildiğini açıkladı. Siz siz olun, bu sahte e-posta ve mesajlara asla kanmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA