Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Artık uzun mesafe ilişkilerden korkmak yok!

Bugüne kadar uzun mesafe ilişkilerin ömrü kısa olur, çiftlerin korkulu rüyasına dönüşürdü. Özellikle ayrılmak için onlarca sebep bulunurdu. Aradaki saat farkı, istedikleri an çiftlerin birbirini görememe durumu falan işleri zorlaştırır ve kaçınılmaz sonu yani ayrılığı getirirdi. Ancak değişen çağ kanunları ile beraber bu ilişki de en kıymetlisi, hatta en verimlisi oldu. Bunun en yakın örneğini yakın bir arkadaşım yaşıyor. Arkadaşım, ilişkisini New York-İstanbul hattında bir senedir yürütüyor, hatta evlilik yolunda ilerliyorlar. Peki bu ilişki nasıl sekteye uğramıyor?
Özledikleri anda tabletleriyle Facetime üzerinden konuşuyorlar. İkisinin de anlatacak o kadar çok mevzusu oluyor ki... Saat farkı sebebi ile biri günü bitirip tonlarca mevzu yaşamışken, bir diğeri güne yeni başlıyor.
Buluşmak istediklerinde dünyanın başka bir ülkesinde romantizm dolu bir tatil programlıyorlar. Çiftler karşılıklı olarak birbirine heyecanlı sürprizler organize edip unutulmaz anlar yaşıyorlar.
'Kıskançlık, aldatılma riski gibi mevzular en yapışık ilişkilerde de var. Burnunun ucunda bile olsa aldatmak isteyen yine aldatır. Bu mesafe birbirimizi özlememize fırsat veriyor' diyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA