Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Uçan uçana...

Birkaç gündür Ajda Pekkan'ın konserinde seyirci üzerinde uçmasını konuşuyoruz. 'Uçmak' kelimesini bilerek kullanıyorum çünkü haberlerin hepsi bu şekilde çıkıyor.
Bir kişi de çıkıp demiyor ki, 'Arkadaş bu nasıl uçmaktır!' Herkeste bir şaşkınlık, herkeste bir inanamama hali. Zannedersiniz ki, dünyayı ayağa kaldıracak bir iş yapıldı.
Ajda Pekkan, ülke müziğinin en önemli figürlerinden biridir. Dillerde dolaşan şarkıları kadar, Türk kadınının görüntüsünü, algısını baştan başa değiştirmiş bir isimdir. Süperstarlığının yanında, bir imaj devrimcisidir aynı zamanda.

FLYBOARD YAPSAYDI!
O yüzden abartılmaya ihtiyacı yoktur.
Konserde yaptığı, sahneye kurulan bir vinçle seyircinin üzerinde şöyle bir tur atıp dönmektir. Eğlencelidir ama günlerce konuşulacak bir iş değildir.
Bizde sahne şovu, çok sıkıntılı bir konu. Starlarımız dansa, ışığa, koreografiye maalesef önem vermez.
Zahmet edip çalışmaz. Sonra da konserlerine günde 10 saat çalışarak hazırlanan Madonna'yı ağzı açık izler... Bu arada Ajda Pekkan madem uçacaktı, hazır Boğaz kenarındaki konser alanından yararlanıp, son günlerin popüler aktivitesi 'flyboard'u deneseydi... Şöyle deniz tarafından yükselip seyircinin aklını başından alabilirdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA