Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Hülya Avşar başkan

Hülya Avşar, 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri başkanlığına getirildi ve bu haftaki tartışma başlığımız da belli oldu. Bu görevi hak ediyor mu? İyi oyuncu mu, değil mi? Bunların hepsi tartışılacak ve muhtemelen binlerce farklı cevabı olacak.

BİR BAŞARI VAR
Ben iyi oyuncu olup olmadığını bilemem, ona işin uzmanları karar verir. Ama bir izleyici olarak, bu ülkenin son 25 yılındaki en etkili kadınlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Seversiniz veya sevmezsiniz ama bu kadar süredir hayatınızda tutmaya devam ediyorsanız, adını koymanız gereken bir başarı var demektir. O yüzden Hülya Avşar'ın jüri başkanı olmasında şaşılacak bir şey yoktur. Bizde zaten festivaller de, ödül törenleri de katılan herkesi mutlu etmek, sponsorlara hoş görünmek için yapılır. Sinema, televizyon, reklam, internet farketmez. Dünyanın başka yerinde, minimum 50 kategoride ödül verilen törenler bulamazsınız. Maksat herkesin ağzına bir parmak bal... O yüzden şaşıracaksak, Hülya Avşar'ın başkanlığından önce, bu 'al gülüm ver gülüm' ödül törenlerine şaşıralım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA