Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Altın Küre'nin şık ve rüküşleri

72'ncisi düzenlenen Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulurken, kırmızı halıda yine yıldız savaşları hakimdi. Ünlülerin bazıları şık ve zarif seçimleriyle, bazıları ise şaşırtıcı derecedeki kötü tercihleriyle dikkatleri üzerlerine çekti. İşte sevdiğim ve sevmediğim en iyi ve en kötü dört stil...

EN İYİ 4

Hatırlar mısınız; Emma Stone geçen yıl Golden Globe'a oldukça kötü bir stille katılmıştı. Sıkıcı, sıradan ve uyumsuz görünümü çokça eleştiri almıştı. Stone bu kez Golden Globe'da stiliyle göz kamaştırdı. Abartısız ve şık görünümündeki imza ise Lanvin'e ait. Stone; straplez tulumu, bob modeli kısa kesimli, doğal görünümlü saçlarıyla uyum içinde. Saç rengi ve makyajı da gümüş-siyah ikilisini destekleyen tonlarda ve oldukça başarılı.
Kim demiş sarışına limon sarısı yakışmaz diye? Naomi Watts'ın ezber bozan bu görünümü, tüm sarışınlara stil tüyosu olsun! Oyuncu, Gucci imzalı elbisesiyle şıktı. Bvlgari kolyesi ise göz alıcı.

TABULARI YIKIYOR
Diane Kruger, Emilia Wickstead imzalı elbisesiyle gecenin en şıkları arasındaki yerini aldı. Gösterişten uzak aksesuvarları stilinin tamamlayıcısı olmuş, yalın güzelliğinin önüne geçmemiş.
Metalik renkler ve tüylerin bir araya gelmesi fikri başta kulağa hoş gelmiyor. Ancak Moore'un Givenchy imzası taşıyan elbisesi bu tabuyu yıkıyor. Moore'a gri tonları da çok yakışmış.

EN KÖTÜ 4
Jennifer Aniston; Saint Laurent imzalı elbisesiyle, 90'lardan fırlamış gibi... Haksız mıyım?
Kate Hudson'ın, Atelier Versace imzalı elbisenin abartılı dekoltesi güzelliğinin önüne geçmiş, dikkatleri dekolte toplamış.
Katie Holmes, üzerinde bir beden büyük gibi duran patlıcan moru Marchesa imzalı elbisesini ütülese çok daha iyi olabilirmiş.
Kelly Osbourne'un Georges Chakra imzalı elbisesi çok sıkıcı ve tamamen stilinin dışında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA