Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Lüksü ucuza arayanlara iki adres

Kadın marka sever. Tabii en çok indirimde olanı... Üzerindekinin hem imzası olsun, hem de bütçesini sarsmasın ister ki başka ciciler de alabilsin. İşte tam da burada devreye giriyor, size iki süper haber veriyorum! Türkiye ve dünyanın ünlü markalarının, ayrıca ismi bilindik moda tasarımcılarının ürünlerinin de indirimli satışa sunulduğu Çadır Turnesi'nden haberiniz var mı? Şehir şehir gezecek olan Çadır Turnesi'nin şimdiki durağı Merter. Merter Migros alanında kurulan çadırda Altınyıldız Classic, Barbour, Derimod, Fabrika, İnci, Intimissimi, Monica Ricci, T-box, Timberland, Victoria's Secret gibi birçok markanın ürünlerini ve ismi bilindik moda tasarımcılarının önceki sezon tasarımlarını çok çok ucuza bulabiliyorsunuz. Bu indirimler yüzde 80'i buluyor. Yaklaşık iki hafta önce başlayan çadır etkinliği, 15 Mart'a kadar devam edecek. Bu arada her ay iki farklı ilde kurulmak üzere Çadır Turnesi yollara düşecek. Uğramadıysanız, gidin derim!

LÜKS PAZAR: THEREALREAL.COM
Oscar De La Renta'nın şahane elbisesini 345 dolara
ya da Louis Vuitton'un zamansız modellerinden Marilyn'i 4 bin 700 dolar yerine 2 bin 195 dolara almak ister misiniz? Therealreal. com internet sitesi, lüksü ulaşılabilir fiyatlarla ikinci el olarak karşımıza çıkarıyor. Size de öneriyorum!

TAZE TAZE HABERLER...
Klasik konseptiyle, Vakko vitrinlerinin çiçek açtığını görünce, 'Hoşgeldin bahar' diyoruz!
Calvin Klein'in Oscar gecesine özel, Lupita Nyong'o için tasarladığı 6 bin inciden oluşan elbise, geçtiğimiz günlerde ünlü aktrisin kaldığı otel odasından çalınmıştı. Gündeme oturan bu haberden sonra, elbisenin üzerindeki incilerin gerçek olmadığını anlayan hırsızlar, elbiseyi iade etmiş. Birçok moda eleştirmeni tarafından tam puan alan elbiseyle ilgili son durum hakkında ne düşüneceğinize karar veremiyorsunuz, değil mi?
Niyazi Erdoğan'ın yeni markası Niyo, erkeklere özel sırt çantası tasarımlarını içeriyor. Suya dayanıklı kumaş ve birbirinden renkli desenlerden oluşan koleksiyona bayıldım. Ayrıca, erkekler için tasarlanmış olması, kadınların kullanamayacağı anlamına gelmiyor, haksız mıyım?
Beymen Zorlu Center'da bulunan Kenzo Pop Up Store, 10 Mart'a kadar açık.
Dolce & Gabanna'nın sonbahar/kış 2015-16 'Mamma' temalı koleksiyonunu anneler çok sevdi. Tabii ben de.
Tommy Hilfiger, güneş enerjisi panellerine sahip kadın ve erkek ceketleri ile giyilebilir teknoloji pazarını deniyor. Ceketlerin tarzı ve fiyat etiketleri de dikkat çekici. Arkasında güneş panelleri yer alan ceketler, ön kısımlarındaki ceplerde güneş enerjisinin elektrik enerjisine dönüştürülmesi ile USB bağlantı noktası üzerinden telefonları şarj edebiliyor.

TREND IN

Pantolonların paçaları iki sezondur kısa. Ve bu üçüncü sezon da kısalardan gideceğiz. Yalnızca dar paçalı olanlar değil, tüm kısa kesimler moda. Yeni olmayan ve aynı zamanda yeni olan trende yatırım yapmak yerine, artık giymediğiniz tüm pantolonlarınızın paçalarına makas atmaya ne dersiniz?

TREND OUT

Blazer ceketlerden yeterince hevesinizi aldınız mı? Yeni sezonda giyecek olursanız, siz de ceketiniz gibi, trend out listesine girmiş olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA