Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

23 Nisan'ın trendy çocukları

Kendim ya da arkadaşlarım için didik didik ettiğim mağazaların kamera kayıtları incelense, 'Alışveriş tutkunu o kadın' ödülünü kaparım, net! Bu durum yıllarca böyle gitti ve iki çocuk annesi olunca duruverdi. Şimdilerde alışverişte daha çok pratik çözümler üretiyor; ne, nereden, kaça alınır gibi tüyoları sizinle paylaşıyorum. Her alışveriş günümde istem dışı olarak çocuk mağazalarına yöneliyor, didikleme işini daha çok çocuk reyonlarında gerçekleştiriyorum.
Üstelik çok da eğlendiğimi söyleyebilirim.
23 Nisan, çocukların en özel günü. Bu demek oluyor ki; çocukların en güzel giyindiği, istedikleri her şeyi yiyebildiği, en sevdikleri aktivitelere katıldığı bir bayram günü 23 Nisan... Ben de 'Yarın 23 Nisan, neşe doluyor insan!' deyip çocukların giyim-kuşam olayına giriyorum. İşte 2015'in çocuk giyim trendleri ve alışverişinizde dikkat etmeniz gerekenler...

MİNİK KAHRAMANLAR
Bu yıl masal ve çizgi film kahramanlarının kostümlerini, yalnızca özel günlerde değil, günlük yaşamda da giymek trend.
Yani parklarda ve caddelerde minik kahramanlara rastlarsanız şaşırmayın!
Çocuklar yalnızca özel günlerde bu kostümleri giymek yerine, istedikleri her günü kendileri için özel yapacaklar. Bence kulağa çok hoş geliyor. Kostüm tasarımcıları ve organizasyon firmalarında bulabildiğimiz bu özel kıyafetler; Koton ve LC Waikiki gibi birçok markada da yer alıyor artık. Geçtiğimiz günlerde LC Waikiki'nin 23 Nisan'a özel hazırladığı çocuk kostümlerini inceledim. Arı Maya'dan uğur böceğine, korsandan kovboya kadar birçok eğlenceli kostüm vardı ve 44.90 liralık fiyatları çok şahaneydi!
Mutlaka göz atın derim; emin olun minikler bayılacak.

ÇİÇEK DESENLERİ MODA
Yolum haftada en az üç-dört kez Nişantaşı'na düşer. Teşvikiye Caddesi üzerinde bulunan Ebru Danyal'ın dükkanının önünden geçerken sanki kapı açılacak ve kendimi bir masal dünyasının içinde bulacakmışım gibi hissederim.
Şeker gibi bir dükkan; insanın yiyesi geliyor! Masal gibi, mutluluk veren bir tasarım dükkanı Ebru Danyal. Tasarımlarına ba-yı-lı-yo-rum! Konu 23 Nisan olunca, çocuklar için ilk aklıma gelen yer de bu dükkan oldu haliyle. Ben de çocuk giyim tasarımcısı Ebru Danyal'dan sezonun trendleriyle ilgili görüşlerini aldım: "Özellikle kız çocuklarında uçuş uçuş çiçekli elbiseler var. Floral desen trendine, büyüklerde olduğu gibi çocuklarda da rastlıyoruz. Renklerde ise; optik beyaz, fuşya, mercan, hardal sarısı, turkuvaz ve pastel tonlar hakim. Erkek çocuklar için ise mavinin tonları, parlak yeşiller, hardal ve haki tonları; ilkbahar-yazın trendy renkleri arasında.
Yeni doğandan, 12 yaşa kadar couture takımlar ve elbiseler tasarlıyorum. Çocuğun yaşı ne olursa olsun, kıyafeti kullanacağı mekandaki temayı baz alıp trendlerle harmanlamak gerekiyor. Tasarımlarımın fiyatları 750 liradan başlıyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA