Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İhtişam, safari ruhu ile birleşiyor

Safari stili, bu sezon ihtişam ve lüks seven kadınlar için yenileniyor. 2015 sokak modasında yükselişte olan safari modası, şık öğelerle birleşiyor. Bu trendle, lüks mekanların salaş kadını ya da salaş mekanların şık kadını oluyorsunuz! Egzotik renkler, heyecan verici desenler; bu stilin ana öğesi. Haki, kahverengi, bej, zeytin yeşili ve bambu tonları ise bu stilin ana renkleri. Kaplan, zebra gibi hayvan desenleri, büyük yapraklı yeşil bitki baskıları da vazgeçilmezlerden. Bu trendi uygularken, desenleri küçük detaylarda kullanmak akıllıca olur. Eğer siz de safari stilinin havalı ve şık görünümünü seviyorsanız, alışverişe çıkmadan önce mini rehberime bir göz atın...

TAZE TAZE

Flash tattoo trendi kısa bir dönem içindi dedik ancak Rihanna bizi haksız çıkardı. Bu yaz Rihanna'nın tasarladığı flash tattoo yani simli dövmeleri her yerde görebilirsiniz. Ünlü mücevher tasarımcısı Jacquie Aiche ile işbirliği yapan Rihanna'nın tasarımları jacquieaiche. com adresinden satın alınabiliyor.
Bu sefer gerçek: Mila Kunis ile Ashton Kutcher evlendi. Mila'nın sade tarzına diyeceğim yok ancak bazen sıradan göründüğü bir gerçek. Kunis ile, Demi Moore'la evliliğini güzel yıldıza duyduğu aşk için bitiren Ashton Kutcher'ın, büyüleyici bir organizsyona dahil olmalarını bekliyordum. Wyatt Isabelle adında küçük bir kız çocukları olan çiftin, sade nikahları ve sade tarzları, nikah öncesinde aile olmalarından mıdır bilemiyorum.
Prens William ile Cambridge Düşesi Kate'in ikinci çocukları Charlotte, geçtiğimiz günlerde özel bir törenle vaftiz edildi. Kate'in prenses havası ise her zamanki gibi detaylarda gizliydi. Düşes, krem rengi midi boy elbisesi ve aynı renkteki şapkasıyla fazlasıyla asil görünüyordu. Düşesin modern prenses tarzı, kendini prenses gibi hissedenlere örnek olsun.
Kate Moss, zamansız bir isim, eskimeyecek bir yüz ve markaların da en çok tercih ettiği isim olmaya devam ediyor. Japon kozmetik markası Decorte de Moss'la çalışmaya başladı. Marka, 45'inci yılının şerefine Kate Moss'u marka yüzü olarak seçti.

BU STİLE SAHİP OLUN

90'LAR BELİNİZDE
Safari stilinin en önemli parçalarından biri free bag, yani bel çantaları. Önümüzdeki sezon tekrar gündeme gelecek olan bel çantalarının çok amaçlı kullanıldığı zamanları hatırlar mısınız? Yalnızca belde değil, kol ve omuz çantası olarak da kullanılırdı. İşte o yıllar geri geliyor; şimdi bel çantasına yatırım yapma zamanı.

KEMER-ŞAL İKİLİSİ

İki omuz ve kemerin arasından geçerek dizlere doğru inen şallar, geçtiğimiz sezon patlamıştı. Bu kullanım hâlâ popülerken, bu ikiliyi safari stiliyle harmanlamak iyi bir tercih olacaktır.

SAĞLAM ADIMLAR
Safarinin doğasında düz tabanlı, rahat ayakkabılar var. Ancak ille de topuklu diyorsanız, kalın topuklu modelleri tercih etmenizi öneririm. Yere sağlam basacağınız dolgu topuklar, safari stilinizin hakkını verecektir.

ŞAPKAYI ABARTIN

Gerçekten safariye çıkmıyorsanız, klasik safari şapkalarını bir kenara atın. Bunun için, İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinin şapkalarını andıran Merve Bayındır tasarımlarına göz atın.

DUDAKLARA YOĞUNLAŞIN
Makyajda dudaklara yoğunlaşmalısınız. Safari stiliyle uyumlu üç trendy ruj şöyle:
Nude: Rujunuzu, dudak rengine göre değil ten renginize göre seçin. Safariyle de en uyumlu ton nude, unutmayın.
Marsala: Bordonun bu yeni yorumunda, bakır-kızıl tonları var.
Oranj:
Soft tonlardaki kıyafetinize turuncu tonlarıyla enerji katabilirsiniz.

TREND OUT

Tercihiniz ne olursa olsun, bu sezon stilleri birbirleriyle karıştırıyor ve öyle giyiyoruz. Yani bir stili tek başına üzerimizde taşımak trend out.
Makyajda gözleri ön plana çıkarma geçti. Numaralı gözlükler güneş gözlüklerinin geçiyor. Lensler çıkıyor, gözlükler geliyor.
Snapchat out, yeni akıllı telefon uygulaması Periscope in. Artık her şey canlı canlı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA