Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Her zaman kazandıran yatırım siyah ile beyaz

Enine ya da boyuna çizgili, puantiyeli, çiçekli, geometrik desenli... Şekli nasıl olursa olsun, siyah ile beyazın muhteşem uyumunu yansıtan tasarımlar; geçici bir heves değil, bir stil ögesi. Her ortama ayak uyduran siyah-beyaz yani monokrom tasarımlar, 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında geniş yer tutuyor. Baharlık monokromların yanı sıra, eski sezonların indirimli tasarımlarından da faydalanabilirsiniz. Önemli olan, bu zamansız stile yatırım yapmanız...

NASIL KOMBİNLENİR?
Bu sezon monokromu tek bir parçada kullanma kuralını bozup çizgili tasarımları, çiçekli veya geometrik desenlerle kombinlemekten çekinmeyin. Çok sevdiğiniz yeşil ayakkabınızı neyle giyeceğinize karar veremiyorsanız, onu monokrom parçalarla kolayca tamamlayabilirsiniz. Böylece tüm dikkatleri, yeşilin üzerine çekebilirsiniz. Çizgiler ve desenleri üzerinizde taşırken, vücut oranınız büyük önem kazanıyor. Eğer üst bedeninizde kilo problemi varsa, enine çizgiler ve büyük desenlerden uzak durun. Bu bölgede ilüzyon etkisi yaratmak için küçük desenlere başvurabilirsiniz. Sorunlu bölgenizde düz renklere ve özellikle siyaha yer vererek, monokrom etkisini vücudunuzun beğendiğiniz bölgelerine odaklayabilirsiniz. İster gece, ister gündüz, düğünde ya da toplantıda fark etmez; monokrom akımına kendinizi bırakabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA