Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Minikler için vakit ve nakitten tasarruf ettiren parçalar

İlkbahar, çocukların çok sevdiği bir mevsim olduğu için bu hafta da çocuk modasını mercek altına almaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza her şeyi almak istiyoruz ancak çok hızlı büyüyüp bedenlerinin değiştiğini düşününce, mantığımız 'Biraz dur' diyor. Çocukların hem trendy görünmesini sağlayacak, hem de birçok farklı kombin yapabileceğiniz parçalarla nakitten ve vakitten tasarruf edebilirsiniz.

Sloganlı tişört: Son dönemde tütülerle bile konbinlenebilen sloganlı tişörtlerden mutlaka bir-iki tane edinin. Sezon boyu çocuğunuz için birçok farklı kombin yapabileceğiniz bu tişörtler, hayat kurtaran nitelikte.

Jean tulum: İster düz tişört, ister beyaz gömlek, isterseniz uzun kollu penyeyle kombinleyebileceğiniz jean tulumlar, sezonun favorileri arasında. Bu tulumlar, çocuklara özel zamansız trendler arasında yerini çoktan aldı. Unutmayın, bir jean tulum; tıpkı boyfriend jeanler gibi kolaylıkla konbinlenebilir ve düz bir jean'den çok daha havalı görünebilir.

Gömlek elbise: Bizim olduğu gibi çocuklarımızın gardırobunun da olmazsa olmazı, beyaz gömlekler... Gündüz-gece her ortama uyum sağlıyor ve birçok farklı parçayla birlikte giyilebiliyor. Çocuğunuza bir beden büyük bir gömlek alarak; bir sezon salaş, diğer sezon üzerine oturan bir şekilde giymesini sağlayabilirsiniz. Böylece nakitten ve vakitten tasarruf edebilirsiniz. Öte yandan sezonun trendlerinden gömlek elbiseler de çok tatlı görünüyor. Minikler; bu elbiselerin altına, tayt veya dar bir jean giyebilir ya da elbiseyi tek başına kullanabilir.

Mutlaka beyaz: Çocuğunuzun ayaklarının çok hızlı büyüdüğünü düşünürseniz, her sezon ona bir kapalı, bir de açık ayakkabı almanız yeterli olur. O halde tüm kıyafetleriyle uyum sağlayacak bir model tercih etmelisiniz. Bahar mevsimine çok uygun olan beyaz ayakkabılara mutlaka göz atın.

Hasır şapkalar: Şapka, önemli bir stil ögesi. Sıcak havalarda hem plajda, hem de günlük yaşamda kullanılabilecek modeller çok ideal. Özellikle hasır detaylı şapkalar, bu yaz miniklerin tüm kombinlerine eşlik edecek. Bence hasır modeller; hem büyüklerde, hem de miniklerde pek havalı duruyor.

Monokrom şart: Siyah-beyaz yani monokrom; büyükler gibi çocuklar için de vazgeçilmez trendlerin başında geliyor. Özellikle siyahbeyaz çizgili parçalardan mutlaka almalısınız.

Sanat eseri gibi: Lüks ya da uygun fiyatlı her markada bulunan sanat eseri tadında desenli etekler, elbiseler ve tulumlar, mevsime çok yakışıyor. Her ortamda rahatlıkla giyilebilen çiçekli elbiseleri bir beden büyük alıp çocuğunuza iki sezon giydirmek çok akıllıca olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA