Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Her yere eşofmanla gitme trendi

Yolculuk sırasında, alışveriş esnasında ya da spora giderken ilk sırada tercih ettiğimiz eşofmanlar, artık zaman ve mekan konusunda sınır tanımıyor.
Belli kesimler ve aksesuvarlarla gece kulübüne dahi gidebileceğiniz eşofmanlarınızla hem rahat edecek, hem de cool görüneceksiniz.
Ayrıca garipsenmeyecek; trendin habercisi olacaksınız.
Trendler bildiğiniz üzere, önce Hollywood yıldızları tarafından benimseniyor; birkaç ay, belki de bir sezon sonra da etrafınızda görmeniz kaçınılmaz oluyor. Ben de size bu yeni tredin haberini taze taze vermeyi borç biliyor; acilen uygulamaya geçmenizi öneriyorum.
Moda dünyasında önce giyen kazanır, haksız mıyım?
Aslında, bu trend çok da yabancı değil. 90'lı yılların sonlarına doğru eşofmanla, o dönemin hit kafelerine ve gece kulüplerine gitmek yine trenddi. Hem de uzun yıllar benimsenmiş, rahatlığından vazgeçilememişti.

MODA TEKERRÜR ETTİ
Moda tekerrür ederken, iş biraz değişiyor; yalnızca spor ayakkabılar, botlarla kombinlenen eşofmanlara topuklu ayakkabılar da eşlik ediyor. Bu yıl ilk kez Chloe 2016 İlkbahar-Yaz defilesinde karşılaştığımız eşofman ve küçük topuklu ayakkabı kombinasyonu şimdilerde, başta Bella Hadid olmak üzere daha birçok Hollywood ünlüsünün tercihleri arasında.
Yakında Türkiye'de de görmeye başlayacağınıza emin olabilirsiniz.
Göze ne kadar hoş geldiği tartışılır tabii ama birçok yıldız eşofmanlarını topuklu ayakkabılarla kombinliyor.
Bana soracak olursanız, inanılmaz kötü duruyor! Yine de böyle bir trend var işte. Detay size kalmış... Ayrıca, düz tabanlı terliklerle, espadrillerle ve botlarla tamamlandıklarına şahit oluyoruz.
Özellikle de militer botlarla kombinlendiğinde stil hakkını almış oluyor.
Spor ayakkabılar kombin seçenekleri arasında olabilir ancak; fazlasıyla klişe görüneceğini de söylemeden geçemeyeceğim.
Yarım şalvar kesimli eşofmanlar, boru ya da bol paçalar ve neredeyse tayt kıvamındaki kalıplar... Hatta aynı kategoriye sokabileceğiniz şeritli sporcu taytları... Tercih edilen kesimler genellikle bu saydıklarımdan ibaret. Ayrıca stili biraz daha feminenleştirmek adına; sezonun bir diğer trendi büstiyerlerle, omzunuzu ya da belinizi açıkta bırakan tişortlerle kombinleyebilirsiniz. Kedi formlu gözlüklerle de feminen görünümünüzü güçlendireceğiniz gibi; üzerinize alacağınız yine yılın trendlerinden bomber ceketle inanılmaz havalı ve şık görünebilirsiniz.
Benden söylemesi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA