Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sezonun hit ayakkabıları

HAVALI TÜYLER: Kadınlar, yumuşacık tüyleri çok seviyor, havalı görünmeyi de! Bu yüzden, kıyafet ve aksesuvarlardaki tüy trendini bir türlü terk edemiyorlar; markalar da bu ihtiyacı karşılamak adına koleksiyonlarında tüye bolca yer veriyorlar. Tüy detaylı ayakkabı, bot ve çizmeler, yine sezonun vazgeçilmezleri arasında. Hem tüyü, hem de lüksü sevenler, bu havalı detaya yatırım yapmaktan çekinmesinler.
MİLİTER BOTLAR: Bağcıklı asker botları, geçtiğimiz dönem olduğu gibi, bu sonbahar ve kış aylarında da ayakkabı dolabınızda olması gerekenler arasında. Ve aslında asker botları dönemsel bir trend değil; zamansız trendler arasında.
Özellikle de, dolgu asla değil ama tabanı kalın olan modeller inanılmaz revaçta. Bence, çok da düşünmeden bu trende yatırım yapın ve arkanıza bakmayın!
İster romantik desenli elbiselerle, ister jean ya da deri pantolonlarla, isterseniz de kargo pantolonunuzla kombinleyeceğiniz militerleri, tüm sezon ayağınızdan çıkarmak istemeyebilirsiniz.
SAĞLAM ADIMLAR: Dolgu topukları hayatımıza dahil ettiğimizden beri rahat ettik. Model ne olursa olsun, dolgu tabanlı bir ayakkabı modeli sezonun hitleri arasında. Hem rahat, hem de trendy dolgulara yatırım yaparak; mevsime sağlam adımlarla giriş yapabilirsiniz.
Ayrıca, dolgu topuktan hoşlanmayanlar, kalın topuklu parçalardan tercih ederlerse, yine sezon trendlerini yakalamış olurlar.
ANKLE VE ÇİZMELER: Ankle'ları çok sevdiğinizi biliyorum.
Ve neredeyse gecegündüz her yere onlarla gittiğinizi de. Birkaç hafta önce de yazdığım gibi, ankle botlar hakimiyetini sürdürüyor. Her şeyle kombine edilebileceği gibi, özellikle elbise ve eteklerin altında çok iyi duran, bilekte biten bu botlara yatırım yapmak da avantajlı olacak. Tıpkı militer botlar gibi şimdilerde sezon hitlerinden olan ankle'lar, zamansız trendler dahilinde. Yani yatırım yaptığınız bir ankle'ı birkaç sezon daha giyebilirsiniz.
Diz üstü çizmeler için zamansız diyemeyeceğim ancak bu sezon, geçtiğimiz sezon olduğu gibi onlar da hit!
Ayrıca süetler, püsküller, metalik renkler revaçta. Bordo ya da kahve tonlarında süet bir parçaya yapacağınız yatırımla da trendy olacaksınız.
Not: Bilirim, insan takar mı? Takar! Bir şeyi benimsedi mi ve rahat etti mi, sürekli onu giymek ister. Ancaak, konu ayaksa lütfen dikkat! Sürekli, düz, sürekli, topuklu ya da sürekli spor ayakkabı giyerek ayak sağlınıza zarar verebileceğinizi hatırlatıyor, aralıklarla farklı ayakkabı modellerini denemenizi öneriyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA