Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Modern tarzın yeni yorumu Grafik efekti

Modern tarz denildiğinde benim aklıma ilk olarak; desenleri, renkleri, kumaşları birbirine karıştırmaktan çekinmeyen cesur kadınların duruşu geliyor. İkinci olarak da; farklı tarzların birbiriyle harmanlanması. Stil konularını iyi bilen kadınlar, çabasız şıklığın modern halini en iyi şekilde yorumlayabiliyor.
Son dönem koleksiyonları ve duruşuyla, tarzıyla kendinden bahsettiren isimleri incelediğimizde; en çok grafik desenlerle, siyah ve beyazın sıkça birlikte kullanımı dikkat çekiyor. Bence zamansız bir tarz olan grafik desenli parçaların kuralsızca birlikte kullanılması, gece-gündüz ayırt etmeden dikkatleri üzerinize toplamanın en kestirme yolu.

KURALSIZCA GİYMEK
Grafik desenler, en çok siyah ve beyazın birlikteliğine yakışıyor.
İki zıt renk, adeta birbiriyle sıra dışı bir aşk yaşıyor. Tam anlamıyla illüzyon etkisi yaratan siyah ve beyazın modası hiç ama hiç geçmiyor. Peki bu desenler nasıl giyilir?
Aslında bu desen ve renklerin bir kuralı yok. Olayı da bu ya! Kuralsızca giymek. Bazen siyah baskın olacak, bazen beyaz, bazen de eşitlik içinde üzerinizden akıp gidecek. Büyük karelerle, küçük olanlar birlikte dans edecek; yuvarlaklar ve üçgenler birbirlerine aşklarını ifade edecek. Çizgiler ise sınırları çizecek ancak sonunda onlar da karambole gelip diğerlerine karışıp gidecek.
Eğer, o çok sevdiğiniz kırmızı ayakkabınızı neyle giyeceğinize karar veremiyorsanız, siyah-beyaz grafik desenli parçalarla tamamlayabilirsiniz.
Trendy duruşunuzu güçlendirmek istiyorsanız, siyah beyazlarla patlatacağınız rengin pastel tonlarda olmasına özen gösterin. Bu sezon pastel tonlar oldukça moda.
Eğer, 'Üst bedenim fazla kilolu' diyorsanız, enine çizgiler ve büyük desenlerden uzak durun. Küçük desenler ise bu bölgenizde illüzyon etkisi yaratacak.
Alışverişe kısa bir mola verecek olursanız, aldıklarınızı Instagram üzerinden benimle de paylaşın, beni merakta bırakmayın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA