Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

AYŞE KALKAVAN BULUT
İnanılmaz renkli bir isim. Ne giyse kendisine yakıştırıyor. Stilini incelerken adeta içim açılıyor. Üzerindeki kimono ise aslında geçen yazdan kalma. Gözlük: Fendi, bin 600 lira Kimono: Pareo le Peplos. Çanta: Hermes, 6 bin Euro.

YASEMİN ÖZİLHAN
Ona hemen hepiniz bayılıyorsunuz biliyorum. Ee benim de stilini beğendiğim isimler arasında tabii. Zarif, trendy ve tam yaşına göre giyiniyor. Üzerindeki Elif Cığızoğlu imzalı gömlek elbise; klasik bir model değil gördüğünüz gibi. Sevdim!

ESRA EROL
Erol'un stilini nasıl buluyorsunuz? Ben son dönemde onu sıklıkla takip etmeye başladım. Arada maskülen, arada da klasik feminen takılıyor ama zarif görünümünü hiçbir zaman elden bırakmıyor. Ayrıca sarı saçlar ona çok yakıştı; kesinlikle böyle devam etsin. Çiçekli elbiseleri de çok seviyor Erol. Fotoğraftaki elbisesinin markasını hemen söyleyeyim: Atelier Aliz. Fiyatı ise 250 lira.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA