Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu sezon hasır kullanmayan kalmasın

İlkbahar, özellikle de yazın sıkça tercih edilen hasır detaylar, bu sezon altın çağını yaşıyor. Ayakkabı ve çanta konusunda aynı materyali bir arada kullanmanızı çok önermezken, bu sezon hasırları abarttıkça abartıyor; ayakkabıda, çantada ve hatta stilinizdeki diğer detaylarda da hasıra yer vermenizi öneriyorum. Hasır parçalar inanılmaz moda! Gardırobunuzda hasır bir parça yoksa hemen edinmeli, yaz stilinize şimdiden katmalısınız.

CİCİ KIZ MODELİ
Hasır detayların daha çok plaj stillerine dahil edildiğine şahit oluyorsunuz; evet. Ancak, bu sezon hasır bir çantayı, ayakkabıyı, küpeyi, bileklik ya da kolyeyi gündüz buluşmalarında, hatta gece davetlerinde bile kullanabilirsiniz.
Düşünsenize; bu sayede tatil bavulu ne kadar da kolay hazırlanacak.
Hem plajda, hem de gece kulübünde rahatlıkla hasır parçalardan yardım alabilirken, bavulunuzda farklı aksesuvarlar için ekstra yer açmanıza gerek kalmayacak. Clutch ya da midi boy askılı çantalar; hasırlar yardımıyla gece kullanımı için ideal. Gündüz kullanımı için de aynı formları tercih edebilir, ayrıca sepet hasır çantaların sevimli duruşuyla, cici kız modeline bürünebilirsiniz.
Hasır detaylı topuklular, gece için isabetli bir tercih olacak.

EGZOTİK BİR HAVA
Yerle bir hasır terlikleriniz ya da dolgu tabanlı hasır sandaletleriniz mis gibi yaz kokarken; kısa paçalı boyfriend jean'inizle, floral desenli elbisenizle, mini boy şortunuzla, keten bir parçayla, marin detaylarla muhteşem uyumu yakalayabilirsiniz.
Renk konusunda soft tonları baz alabilir, ancak canlı yaz renkleriyle de yaz stilinizin hakkını verebilirsiniz.
Hasır küpe, kolye, bileklik gibi aksesuvarlarla egzotik havanızı destekleyebilir, özellikle şile bezinden gömleklerle kombinlediğinizde stil sahibi görünüme en kısa yoldan ulaşmış olursunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA