Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Yaz sezonunu pespembe geçireceğiz

Baştan ayağa bembeyaz giyinmenin aşırı moda olduğu dönemi geride bırakırken, baştan ayağa pembenin giyileceği yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Tümde aynı renk giyinme modası devam ediyor; ancak renkler değişiyor, beyazın tahtına pembe geçiyor.
Bu sezon, tümde herhangi bir rengi tercih etmeniz de moda kuralları dahilinde ama sezonun en hit rengi pembe ve tonlarını mutlaka ama mutlaka stilinize dahil etmeyi ihmal etmeyin.
Pembe bir gömlek, gözlük, ayakkabı ve çanta; birbiriyle tartışmasız uyum içinde olacak.
Pembeyi vurgulamak adına belki birkaç küçük detayda nude, altın ve gümüş tonlarına yer verebilirsiniz. Mesela pespembe giyinip nude tonlarında bir ruj sürersiniz, tam da istenildiği gibi olacaksınız.

MODA GEÇER, STİL KALIR
Peki pembe başka hangi renklerle kombinlenmeli?
Pembenin sakinleştirici ve samimi havasını kabul ediyoruz. Hatta belki evlerinize de ekleyeceğiniz pembe detaylar size ve arkadaşlarınıza iyi gelecektir. Ancak giyim kuşam konusunda sıkça pembe giymekten sıkılabilirsiniz. Ee, haklısınız da! Pembeleri arada başka renklerle de karıştırın. Eski dönemlerde, pembe ile turuncu bir arada kullanılırsa, alaycı bakışlarla karşılaşabilirdiniz.
Kırmızı ile ise asla bir araya getirilmezdi pembeler. Aksi taktirde 'Bu ne kıroluk?' yorumlarıyla karşılaşabilirdiniz. Ancak, modanın ne yapacağı belli olmuyor işte. Bir bakıyorsunuz; plajda bot, topuklu sandaletlerin içine kısa çorap, kışın beyaz spor ayakkabı ya da şehirde devasa kar botlarından giyebiliyorsunuz. Ama klasik bir sözü dile getireceğim; 'Moda geçer; stil kalır.' Söylemler sizi etkilemesin. Giyim konusunda kimseyi dinlemeyin; nasıl hissederseniz öyle giyinin ve benzersiz stiliniz sadece size ait olsun diyeceğim.
Ama modayı da takip edin; moda insanı dik tutar. Karıştırın pembeyi, kırmızıyla, hatta bir de turuncu ekleyin bu sıcak karışıma. Sizden daha enerjiği olmasın bu yaz sokaklarda.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA