Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kimonosuz, hasır şapkasız ve çantasız yaz olmaz

Bayramı hafta sonuyla birleştirip tatile çıkanlara son dakika önerilerim var. İşte tatil bavulunuzda mutlaka olması gereken trendy parçalar:
Yüksek belli bikini altları, neredeyse göğüs altına kadar çıkıyor bu sezon. Bavulunuzda mutlaka olması gereken bikini modeli sadece ve sadece yüksek belliler; daha fazla teferruata gerek yok. Eğer mayo istiyorsanız; cut-out kesimliler, mayokiniler tercih edilebilir.
Bir kimono muhakkak tatil bavulunuzda olmalı. Çok amaçlı kullanabileceğiniz kimonoları, gündüz bikininizin üzerine giyerek plajın en dikkat çekici kadını, gece ise büstiyer ya da basic tişörtünüzün üzerine giyerek ortamın şıkı olabilirsiniz. İster düz, ister çiçekli, ister tropik ya da isterseniz geometrik şekilli olanlardan tercih edebilirsiniz.

NAKIŞLI PARÇALAR MODA
Desenli uzun elbisenizi de bavulunuzun bir köşesine yerleştirmeyi unutmayın. Ve tabii diz boyu bir jean şort da olmalı bu bavulda.
En sıradan kıyafetinizin havasını anında değiştirecek olan fular, şal ve üst üste takacağınız takılar, bavulunuzda en az yer kaplayacak parçalar olacak; hatırlatırım.
Nakışlı parçaları eminim siz de birçok mağazada görmüşsünüzdür. Geçtiğimiz yıl bangır bangır bu sezonun hitleri arasında olacağını söylerken, boşuna konuşmamışım yani... Özellikle üstlerde nakışlı bir parçaya bavulunuzda yer vermenizi öneririm. Fotoğraflarda en havalı siz görüneceksiniz; net. Omuzları açıkta bırakanlar ise bu sezon tadından yenmiyor.
Sandaletsiz tatil bavulu olur mu? Olmaz, ben düşünemiyorum bile! Sandaletlerde de yine hasır detaylılar tercih edilebilir. Yerle bir tabanlar ve dolgular da tatil için çok uygun. Yeriniz varsa bavulunuza beyaz bir spor ayakkabı da ekleyebilirsiniz. Bir gece için dahi olsa bilekten bağlamalı ve kalın, yüksek topuklu ayakkabınıza da bavulunuzda yer açın.
Cüzdan ve telefonunuzla sezon trendi turuncu, nude ya da kiremit rengindeki rujunuzun sığabileceği çapraz askılı minik bir çanta olsun bavulunuzda. Tabii, hasır bir çanta da tıpkı şehir hayatında olduğu gibi tatilde de vazgeçilmeziniz olacak.
Şapkaların boyutları büyüdükçe büyüyor. Belki tatil bavulunuza sıkıştırmak istemeyeceksiniz ancak, yolculuk sırasında stilinize dahil etmenizin ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Yani yerleştirmeyin; direkt takın. Yine hasır olanları tercih edilebilirsiniz. Şapka, çanta ve ayakkabıda hasır çok ama çok moda; birlikte kullanılmasının da hiçbir sakıncası yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA