Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Hippiler gibi bütün renkleri üstünüzde taşıyın

Renklerin sıcakkanlı halini gözüme kestirdim, yaza en çok da onlar yakışıyor; değil mi? Esmere, kızıla, sarışına; herkese. Tonunu da ten ve saç rengine göre tutturdun mu; kime uymaz ki canlı renklerin ruhu! O halde, güneşin enerjisine, denizin ferahlatıcı etkisine, toprak ananın kucağına kendimizi bırakıyor; gündüz-gece, evde, işte, tatilde tüm canlı renklerin cazibesinden faydalanıyoruz.

BLOK RENKLER
Kırmızılar, sarılar, yeşiller, maviler, turuncular... Tüm canlı renkleri bir arada buluşturacağınız en isabetli görünümlerden biri; etnik tarz. Ulaşılabilir ya da lüks birçok markada rastlayabileceğiniz canlı renklerdeki etnik detaylı parçalar ve aksesuvarlar, stilinizi dinamikleştirecek. Önceleri, canlı bir tonu tek yerde kullanmayı ve rengi orada patlatmayı önerirken; şimdi renkli her şeyi bir arada kullanabiliyoruz. Bu yüzden 'Aa yok artık!' dememekte fayda var yani. Neticede gün geliyor, 'Asla olmaz' dediğiniz bir şeyi üzerinizde buluveriyorsunuz ve bunu hiç söylememiş gibi davranıyorsunuz.
Bu tarza hippivari dokunuşlar da ekleyebilirsiniz. Şallardan ve renkli takılardan ilham alarak renkli bir hippi stili yaratabilirsiniz. Çiçekler de tam bu stil için...
Blok renkler de birkaç sezondur hit listesinin üst sıralarında. Hâlâ blok renkli bir çanta ya da tişörtünüz yoksa, daha da geç kalmadan bu sezon satın alın. Geometrik desenler de renklerle birleşince olağanüstü duruyor. Aslında desen, şekil ne olursa olsun; renkler havanızı değiştirmeye yetiyor. Turuncu bir şort ile canlı yeşil bluzunuzu bir arada kullanın, hatta fuşya sandaletlerinizi de ayağınıza takın. Rengarenk mayonuzun üzerine, renkli ve farklı desendeki kimononuzu giyin; diğer detaylar size kalmış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA