Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Plajlara 50’ler modası hakim

1950'li yıllarda ne modaysa; bu sezon da o moda. Özellikle de plaj stilinde 50'lerden ilhamla sezonun en trendy görünümüne bürünebilirsiniz. Bu retro stili uygulamak için neler mi yapabilirsiniz? İşte cevapları:

HİLE YAPABİLİRSİNİZ
Kıvrımlı vücutları, kısa saçları, canlı renkleri ve umursamaz mutlu tavırlarıyla 50'ler kadınının üstüne yok!
Çizgilerin, çiçeklerin, ekoselerin en büyük, yani en cesur haliyle stili doğru yorumlayabilirsiniz. Yüksek belli bikiniler, straprezler, mini şortlar, boneler, sevimli aksesuvarlarla stilin ana hatlarını çizebilirsiniz. Bu dönem modasıyla yalnızca sosyal medyadaki fotoğraf paylaşımlarınızda değil; her şey apaçık, güpegündüz ortadayken, plajdaki görünümünüzde de hile yapabilirsiniz. Nasıl mı? Dönemin en bilinen formu olan korselerle fazla kilolarınızı gizleyebilir, filtresiz pozlar verebilirsiniz. Hadi bakalım!

BAHAMA HAVASI
Çiçek, deniz, meyve gibi motiflerle bezenmiş tropik hava yaratan modelleri bu tarz için tercih edebilirsiniz.
Omuzları açıkta bırakan, özellikle de fırfır detaylı tasarımlar stilin hakkını veriyor; unutmayın!
Kocaman hasır şapkalar, şıpıdık terlikler, büyük çiçekli kolyelerde; turuncuları, mavileri, yeşilleri yani toprak ananın tüm renklerini üzerinizde barındırabilirsiniz.
Kimono; hem 50'ler, hem de tropikal tarzdaki tasarımlarla da kombinlenebiliyor. Dolgu topuklu hasır detaylı ayakkabı ve şapkalar da iki tarz için uygun. Çiçekli omuz ya da elde taşınabilir plaj çantaları, cat-eye ya da yuvarlak büyük gözlükler iki tarza da dahil edilebilir. Tabii diğer taraftan hem tropik desenli, hem de 50'leri hatırlatan tasarımlardan tercih ederseniz; en isabetlisinden hedefe ulaşmış olursunuz. Bence mukakkak bu iki tarzı karıştırın; plaj yıkılsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA