Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Romantik parçaları zıt detaylarla harmanlayın

Yeni aşklar mı desek, yepyeni romantik tatil rotaları mı? Ne dersek diyelim, bu yaz aşk kokuyor, aşk! Bu yaz, romantizm dorukta yaşanıyor her koldan. Tam da yazın ortasındayken, tatil bölgelerinde romantik rüzgarlar esiyorken; buna kapılmamak elde değil! Hatta şehre kadar taşınıyor bu romantiklik durumu; şehrin en işlek caddelerinde, davetlerde pekişiyor yaz ve romantizme dair her detay. Konumuz; giyim kuşam yine tabii... Hiç olmadığı kadar güneşli, hiç olmadığı kadar yağmurlu bir yazdan geçerken, hiç olmadığı kadar romantiğiz giyim kuşam konusunda da... Tıpkı aşk gibi, aşkın en çelişkili hali gibi romantik tasarımlar da bazen maskülen detaylarla birleşip daha sert bir tavra bürünüyor; bazen renklerin cazibesine kapılıp eğlenceye davet ediyor.

SAÇINIZI TOPUZ YAPIN
Romantik parçaların zıt detaylarla harmanlanması, 2017 yazının en sevilen duruşları arasında. Çiçekli elbisenizi derilerle ya da en kalınından zincirlerle tamamlamanız, aşkın aykırı halini tanımlar cinsten. Moda bize bunu anlatıyor bu sezon. Şimdi gelelim klasik romantiklere; ne de naifler, ne de zarifler... Yumuşacık, incecik süpremler, o satenler, en rahatından şile bezi kumaşlar... Küçük büyük çiçekler, kalpler, soft renkler... Üfür üfür mü desem, tiril tiril mi; maksiler...
Geçtiğimiz dönemlerde trendler arasında olan salaş örgülerin yerine, sıkı sıkı örülmüş, sıkıca ensede topuz yapılmış saçlarla stilin hakkını verebilirsiniz. Hatta en açık soft tonlardaki lila, mavi, yeşil gibi ombrelerle saçınıza renk de katabilirsiniz. Üst üste takılmış ince kolye ve bilekliklerle romantik duruşunuzu netleştirebilirsiniz. Daha ne mi yapabilirsiniz? Dramatik bakışlar için gözlerinize yalnızca maskara dokunuşu yapabilir, dudaklarınızı nude ya da kırmızının turuncuya kaçan tonlarıyla renklendirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA