Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İndirimleri takip edin tropik parçalara yatırım yapın

Tropik demeye, tropik yazmaya, tropik giymeye doymuyoruz bu sezon.
Artık gına geldi derken; bam bam bam! Trend raporuna göre; önümüzdeki sezon da tropik giymeye devam edeceğiz. Yani en iyisi; indirimleri takip edin ve tropik parçalara yatırım yapmaktan çekinmeyin.
Önümüzdeki sezon trendini en ulaşılabilir fiyatlarla garanti edin.
Unutmadan; dekorasyon konusunda, özellikle de yazlık bölgelerdeki evlerinizi tropikal havada dekore etmeniz hiç kötü bir fikir değil. Giyim kuşam konusu ayrı, ancak dekorasyon konusunda zamansız bir seçim yapmış olacağınızı net söyleyebilirim.
Yaza en çok yakışan bu trend; flamingolar, papağanlar, kokteyl kadehleri, devasa boyutta çiçek desenleri, ananaslar, palmiyeler, tropikal bitki figürleri ve meyveleri üzerinde yoğunlaşıyor.
Tatilinizi Maldivler'de, Samui Adası'nda ya da Seyşeller'de geçirmiyor olabilirsiniz ancak bu ikonlarla etrafınızda tropik rüzgarlar estirebilirsiniz.
Hasır çantaları ve şapkaları da çok sever olduk.
Hayatımızın merkezine oturan hasırlar, aslında tropik havayı pekiştiren olmazsa olmaz materyallerden biri. Yani hasır ayakkabınız, çantanız ya da şapkanız yoksa trendin hakkını vermemiş oluyorsunuz. Ketenler ise tropik havayı tam anlamıyla solumanıza yardımcı olacak. Stilinizi şekillendiren ikonlardan hoşlanmıyorsanız; yeşiller, turuncular, sarılar, toprak renkleriyle Amazon ormanlarının ve güneşin en güzel tonlarını görünümünüze dahil edebilir; tropik havanıza bürünebilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA