Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Festivalin başrolü

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) öncülüğünde geçtiğimiz hafta Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Longines Uluslararası Yarış Festivali'nde şapkalar yine ön plandaydı. Şeref tribününde yarışı izleyen kadınlar için kokteyl elbisesi giyme ve şapka takma, erkekler içinse takım elbise giyme zorunluluğu vardı. İlk kez bu yıl katılma fırsatı bulduğum festivalde, yurt dışından gelen kadın konuklardan bazılarının şapkaları ve elbiselerine, zarif ve şık görünümlerine hayran oldum. Ancak Türk katılımcıların (belli ki bu konuyla ilgili kişiler) şapkaları da, görünümleri de yerlerdeydi!
Elbise başka telden, şapka bambaşka telden çalarken, renk konusunda da seçimleriyle sınıfta kaldılar. Yarışın sonunda bir de zarafet ödülü verildi.
Dünyanın birçok yerinde arşivlere girecek olan zarafet ödülünü kime vereceklerini merak ediyor ama bir hayal kırıklığı da bekliyordum.
Eğer bu festival bu kadar önemliyse ve siz bu iki gün için bu kadar hazırlanıyorsanız, lütfen dünyada neler olduğunu bir araştırın. Benim şapkam;
Melisa Erkol, 750 TL.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA