Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

‘Pazardan alışveriş yapmayı seviyorum’

Taze Taze
Oyuncu Fahriye Evcen, Koton için bir jean koleksiyonu hazırladı. Evcen, 2017-18 sonbahar/kış koleksiyonunda yer alan tasarımları için; maceracı, özgür ruhlu ve yolculuk yapmayı seven şehirli kadınlardan ilham aldığını söylüyor. Etnik ve egzotik çizgilere sahip tasarımlarda; püsküller, desenler, volanlar, geniş paçalar öne çıkıyor. Ürünlerde egzotizm ve kadınsılık bir arada sunuluyor. Tasarımlarını çok beğendiğim Fahriye Evcen'e stil kurallarını sordum. Bakın bu zarif ve şatafatsız kadının vazgeçilmezi nelermiş...
"Şort, pantolon, gömlek ve ceket...
Jean'in her türlü hali vazgeçilmezim."
"Yaz aylarında çok fazla deniz tatili yapan biri değilim. Genellikle tercihim bikini ama modelini çok seversem mayo da giyebilirim. Şortların üstüne kimono giymeyi de çok seviyorum. Gece ise jean şortlarla şık bluzları kombinliyorum."
"Spor ayakkabı ve sandalet giymeyi çok seviyorum çünkü benim için en önemli şey rahatlık. Son yıllarda çok az topuklu ayakkabı giydim."
"Deri bileklikleri, özellikle de deri chocker'ları sıkça kullanıyorum. Bu yıl saç aksesuvarları da vazgeçilmezim oldu.
Ayrıca ince altın zincirleri üst üste takmayı çok seviyorum."
"Özellikle takılı kaldığım bir marka ya da tasarımcı yok. Trend olan bir şeyi mutlaka satın alacağım demem. Beğendiğim bir şeyi herhangi bir markadan alabilirim. Mesela pazar kültürünü çok seviyorum; gerek Türkiye'de, gerekse yurt dışında pazarları dolaşıyorum. Pazardan çok sık alışveriş yapıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA