Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Kendine özgü dokusuyla sokağın enerjisinden ilham alan ve kültürle yoğrulan İstanbul'un en özel bölgelerinden biri olan Tomtom Mahallesi, 19-22 Ekim'de tasarımın zengin ve renkli dünyası ile yenilenecek. Beyoğlu Belediyesi himayesinde, Ayşegül Temel'in inisiyatifinde düzenlenen Tasarım Tomtom Sokak'ta etkinliğinde; Tescilli Markalar Derneği de Tasarım Ödülleri verecek. Geçtiğimiz Mayıs ayında ikincisi düzenlenen ve 20 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlandığı etkinlik; bu sefer de sergi ve enstalasyonlar, sohbet ve atölyeler, canlı performanslar ile tasarım dünyasına ilham verecek. Ben de orada olacağım; hem tasarımları inceleyeceğim, hem de bolca eğleneceğim.
Sizi de beklerim!
UNICEF ve Karaca işbirliğiyle, UNICEF'in Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla Paylaşacağımız Bir Gelecek Var projesi, bu yıl üçüncü kez düzenlendi. Gecede Sosyal sorumluluk projesi kapsamında; Varol Yaşaroğlu, Rahmi Koç, Nilüfer, Kerem Görsev, Ferhat Göçer, Devrim Erbil, Ayşe Kulin ve Ara Güler'in tasarladığı Karaca kahve fincanları satışa sunuldu. Karaca mağazalarında satışa sunulan fincanların çifti 80 lira; bilginize.
İtalyan ayakkabı markası Aquazzura, moda ikonu Claudia Schiffer ile özel bir koleksiyona imza attı.
Kapsül koleksiyon, ünlü modelin yaşam tarzını ve zevkini ortaya koyan favori parçalarından yola çıkarak tasarlandı.
Koleksiyonda; şık gece ayakkabılarından püsküllü düz botlara, bootie'lerden topuksuz modellere kadar modern kadının hayal edebileceği farklı tasarımlar yer alıyor. Açıkçası sırf Claudia Schiffer imzası var diye bu ayakkabılardan satın alabilirim. Bu kadına bayılıyorum çünkü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA