Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Çiçekli jeanleri fırfırlı kollar ve kürklü terlikle kombinleyin

Birkaç küçük manevrayla, çabasız şıklığı yakalamanın en kestirme yolunda oklar, jeani işaret ediyor. Yaz-kış ve gece-gündüz demeden gardırobunuzda bulunması gereken mavi, lacivert ve antrasit tonlarındaki jeanlerinizle günü kurtarabilirsiniz. Peki bir jean ile moda dergisinden fırlamış gibi görünmenin anahtar kelimeleri neler? İşte jean ile çabasız şıklığı yakalamanın kilit parçaları:
Jean trendlerinden bahsedecek olursak 'Denim on denim' yani jean ile jeanin bir arada kullanılması yine çok moda. Gömlek ve pantolon seçimlerinde tercihiniz jean olursa, renk uyumuna dikkat etmekte fayda var. Buradaki en büyük kural; tonların aynı olması. Boy friend jean modeliyle birlikte kumaşların üzerindeki aplikeler, çiçek ve etnik desenli motiflerin çok moda olduğunu söylemeliyim. Bilekte biten İspanyol paçalar da tercih edilebilir.
Oversize kesimli ya da yüksek bel jeanininizi belini açıkta bırakacak bir triko ile tamamlayabilirsiniz. Üstte ise çok bol ya da oversize formlu kollar tercih edin.
Fırfırlar, kol ve yakalardaki detaylar; gömlek, sweatshirt gibi üst grupta kendini gösteriyor. Jean ve trikonuzun altına giyeceğiniz, birkaç sezondur olmazsa olmazlar arasında olan içi kürklü terliklerle her daim başrolde olacaksınız! Ankle ya da militer havadaki botlarla jeaninizi kombinleyebilirsiniz.

V YAKALI BODY
Yine gündüz ya da gece tercih edilebilecek bir diğer görünüm ise dik yakalı ya da tercihen derin V yakalı bodyler ve maskülen havadaki ceketlerle kombinlenen jeanler olabilir. Altına giyeceğiniz ayakkabı tercihi ise, bilekleri açıkta bırakan bir ankle, stiletto ya da tercihen bilekten bağlamalı, blok topuklu bir ayakkabı olabilir. Ancak, sizin yerinizde olsam, bu görünüme ışıltılı ve kare topuklu olan modellerden dahil ederdim. Bu ayakkabılarla kendinizi prenses gibi hissedebilir, cici görünebilirsiniz. Moda severlerin en sevdiği stil ikonlarından biri olan Sarah Jessica Parker da sıkça bu ışıltılı ayakkabılardan giyiyor.
Ayrıca boynunuzdaki fular, mini bir omuz ya da el çantası, minimalist şıklığınızın tamamlayıcısı olacaktır. Rose tonlarda üst üste takacağınız kolyeler ya da bilekliklerle de çok trendy olacaksınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA