Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cem Yılmaz'ın aşkı ve Ahu Yağtu

Al sana yabancı yenge! Yeni magazin olayımız; Cem Yılmaz ve Avustralyalı makyaj sanatçısı olduğunu öğrendiğimiz sevgilisi Melanie Shepherd.
Hoş, kendisi ilk günlerde Mallory idi ama memleketimin telaşlı ve meraklı dedikodu dünyasında olacak o kadar.
Tekila, tekila derken Tekirdağ gibi; Melanie, Melanie derken derken Mallory.
Sonra diyorlar ki; 'Cem Yılmaz bu kadar malzemeyi nereden buluyor?' Eee buradan.
Mallory ne yahu!
Neyse...
Şimdi mesele Melanie'yi didiklemek. İşe Facebook sayfasından girmişler; ne yer, ne içer, hobileri neler dökmüşler.
Fakat kadının yaşını bir türlü bulamamaları kurdeşen dökme sebebi tabii. Cem Yılmaz'dan büyük mü, değil mi? Haydi bakalım tahminleri alalım.
Herkes Melanie Yenge ile ilgili yorumlar patlatıyor sosyal medyada. Birbirlerini sevmişler, bize ne aslında ama ben de kendi yorumumu eksik tutmayayım bari.
Ben Melanie Shepherd'a bayıldım.
Yoo, hiç tanımıyorum ama dışarıdan bakınca son derece cool buluyorum. Besbelli dingin, modern, doğal, kendinden emin bir kadın.

AHU YAĞTU OLTAYA GELMEZ
Cem Yılmaz bugün kimi istese beraber olabilecek çekicilikte bir adam ve ne yaptığını bilmez, süs bebeği misali 20'lik genç bir çıtırı koluna takacağına olgun, ne istediğini bilen, onu besleyecek, sanatçı birini tercih etmesi çok hoş.
Üstelik yüzü de gülüyor ve biz gülen Cem Yılmaz'ın hastasıyız.
Hazır konu açılmışken iki cümle de Ahu Yağtu için kurayım... Onun da boşandıktan sonraki serin duruşunu, güzel işlere imza atmasını, türlü türlü damarına basıp kaşıyan magazin oltalarına gelmeyişini takdirle karşılıyorum.
Bakın herkes mutlu, kimsenin olay çıkarası yok, bu hikayeden skandal çıkacak gibi de değil; her iki tarafa da biraz nefes aldırsanız iyi olmaz mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA