Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Teşekkürler kızlar!

Salı günkü 'Hasta Ruhlu Erkekleri Nasıl Tanırız?' yazım kadın dünyasında tezahüratlarla, alkışlarla karşılandı. Gün boyu sosyal medya hesaplarıma, e-mail kutuma, telefonuma tebrik, takdir, destek mesajları yağdı.
Öyle ki sadece kadınlar değil, erkekler de konuştu bu yazıyı. Kendimi övmek için yazmıyorum bu satırları; hiç sevmem. Fakat nasıl da şakır şakır kanayan bir yaraymış bu ilişki âlemlerinde.
Kadınlar amma da dertliymiş hasta ruhlu erkeklerden yana.

KENDİNİZE GELİN
Tabii şöyle sorular da çıkıyor ortaya; 'Siz kadınlar manyak mısınız? Düzgün, normal, iyi davranan adamların kıymetini bilmiyorsunuz; zamanınızı, enerjinizi, duygularınızı bu hasta adamlarla harcıyorsunuz.' Doğrudur, geleceğim o konuya da.
Ayrıca erkek okurlarımın 'Hasta ruhlu kadınları nasıl tanırsınız? yazısı da yazsana Ayşe' isteğini de en kısa zamanda yerine getireceğim.
Bilmenizi isterim, burada amaç erkekleri gömmek değil. Göme göme tek başımıza, kız kıza yaşayacak değiliz elbet.
Onlarsız hayat olur mu hiç! Amaç; biz kadınları sallayıp çalkalamak suretiyle kendimize getirmek. Aynı hataya bin kere düşmememizi sağlamak.
Hadi hayırlısı. İlginize, desteğinize, birliğinize ve coşkunuza teşekkürler kızlar.
Yola devam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA