Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ablan MindBody Festivali’nde bebeğim!

Bodrum'da da kendime bir sağlıklı yaşam etkinliği buldum elbet. Geçtiğimiz hafta sonu dediler ki, "Xuma Yalıkavak Bodrum'da Mind- Body Festivali var." Dedim, neler oluyor gidip görelim. Xuma Beach Club'ın dört bir yanına etkinlikleri konuşlandırmışlar. Nefes çalışmaları, iskelede yoga-meditasyon dersleri, iyi beslenme seminerleri, aile dizimi vesaire... Meraklısı için güzel bir organizasyon. Bir de küçük alışverişler için pazar alanı kurmuşlar. Takılar, keten şallar, organik yiyecekler içinde dolaşırken karşıma 'Ablan Star Bebeğim' çantaları çıkmasaydı iyiydi yani! Malum, son dönemin sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın lafı 'Ablan star bebeğim.'
İyi, güzel, akıllıca bir iş de ablanın Mindbody Festivali'nde ne işi var? Nefes, yoga, kişisel gelişim, aile dizimi falan da bir yere kadar mı yani? Günün sonunda varacağımız nokta; 'Ablan star bebeğim' yazılı çantamızı kolumuza takmak mıdır yani? Kafalar hep karışık, hep çorba, hep aşure.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA