Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Birikmiş kıyafetler Gardrops’a

İhtiyacımız olmayan şeyleri niçin satın alıyoruz? Diyelim ki, 20-30 çift ayakkabımız varken, hangi eksiklik/açlık duygusuyla yenilerine göz dikiyoruz? Jean'ler ve tişörtler; yemek gibi, su gibi tüketildikçe biten şeyler midir?
(Bkz: Tişörtüm kalmadı, bittiiii!) Ya da asla giymeyeceğimiz o elbisenin, pantolonun, bluzun dolabımızda işi nedir? Esasen kadınlar ve alışveriş arasındaki bağlantının sırrı, henüz tam anlamıyla çözülemedi. Bir kadını alışverişe iten şeyleri kısaca maddelersek:
Mutluluk
Stres
Zayıflama ve bedendeki değişimler
Sevgiliden ayrılmak
Aşık olmak
Can sıkıntısı
İndirim
Mevsim değişikliği Maksat sebep olsun yani...
Uzmanlar bir yıl boyunca elimizi sürmediğimiz kıyafetlerimizi hemen dolabımızdan çıkartmamız gerektiğini söylüyor. 'Sonra giyerim' fikriyle tuttuğumuz hiçbir kıyafet sonra giyilmiyor yani. Peki bu kıyafetlerimizi ne yapabiliriz? Çevremizde ihtiyacı olanlara verebiliriz, bağışlayabiliriz ya da ikinci el kıyafet sitesi Gardrops'ta satabiliriz.
Bizim kızların son dönem hobisi bu: Dolap temizliği yapıp seçtikleri ceketlerin, eteklerin, elbiselerin, gömleklerin fotoğraflarını çekip internette satmak. Ben de kendilerine katıldım ve birkaç parça kıyafetimi gardrops.com'da satışa çıkarttım.
Bence siz de hadiseye göz atabilirsiniz.
Sanırım yakında kadınların en favori alışveriş biçimi, ikinci el kıyafetleri aralarında alıp-satmak olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA