Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İstanbul Moda Haftası’nın kazananı Tülin Şahin

Hadi bana bugün Türkiye'deki top modelleri sayın... Dizi oyuncusu, şarkıcı, sabah programcısı olanları değil, bildiğin top modelleri. Sayabiliyor musunuz? Ben sayamıyorum. Tülin Şahin diyorum ve ötesini bırakıyorum.
Koskoca İstanbul Moda Haftası geçti, Tülin Şahin'in karelerinden başka (Tülin; mayosu, abiyesi derken üç defileye çıktı) top model namına kim kaldı? Hiç! Kim podyumu salladı? Kim günlerce konuşuldu? Hiç kimse.
Dikkatimizi çeken tek isim; eski Türkiye güzeli, spiker Defne Samyeli'nin kızı Deren'di. O da daha tazecik, podyumda ilk adımlarını atıyor.
Dün, Hürriyet Pazar'da 'İstanbul Moda Haftası, magazin haftasına dönüştü, moda yine geri plandaydı' diye moda yazarı Sibel Arna yazmış,
Haklı! İstanbul Moda Haftası'nda boşanmak üzere olan Demet Şener'in dansını, Nebahat Çehre'nin yıllara meydan okuyan dekoltesini konuştuk. Moda yine kaynadı, moda yine gereken saygıyı toplamadı.
Ben de modellere kafayı taktım işte. İş aşkıyla, çalışkanlığıyla, azmiyle, dur durak bilmeyen performansıyla, sektöre katkılarıyla (Hatırlarsanız, geçtiğimiz haftalarda dünyanın en iyi 16'ıncı modeli seçildi) 15 yıldır podyumlarda yürüyen Tülin Şahin dışında top modelimiz yok. Evet! Yeni, genç modellerimiz var ama onlar model, top model değil. Top modellik ışık ister, dönüp bir daha baktırır, çalışkanlık ister, istikrar ister, fark ister, akıl ister.
Çoğu işte olduğu gibi modada da sınıfta kaldık yani. Bir Tülin'imiz daha olmadan da kalmaya devam edeceğiz. Top modeller modanın lokomotifidir çünkü.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA