Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ünlülerin magazin saçmalıkları

Yeni proje için balıkçıda yemek yemek... Kimse 'Canımız rakı-balık çekti, mezelere mısır ekmeği banasımız geldi' demiyor. İlle de proje, her daim proje... Ortalık proje seli zaten ama işe gelince fıssss!
Eski sevgili için 'O benim kardeşim' demek. Artık arkadaşın olabilir de, kardeş ne ya, yuh! Tamam duyguların evrim geçirmiş, köprünün altından sular akmış ama bir zamanlar ateşli ateşli öpüşüp sevişiyordunuz. Ne kardeşi, tövbeler olsun!
Bir bar, gece külübü ve davet çıkışında, içeride kanlısı/kavgalısı/ rakibi/eski sevgilisinin olduğunu söyleyen muhabirlere, 'Aaa öyle mi? Ben görmedim' çeken ünlü. Haa içerisi de stadyum kadardı çünkü! Küçücük yerde nasıl görmedin? Cevap verme devam et, kimi kandırıyorsun...
Yine bir gece kulübü önünde görüntülenen ünlünün 'Vallahi biliyorsunuz, ben gece çıkmam. Bilmemkimin doğum günüydü, geldik kutladık' cümlesiyle, kendisine masumiyet tacı takarak günah çıkartması. İyi de gülüm; eğlenmek, dans etmek, müzik dinlemek niçin kabahat olsun? Sen de insansın; korkma, rahat ol.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA