Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dünyanın en iyileri listesinde bir Türk: Yıldırım Özdemir

Biliyorum; bizi topluca en çok heyecanlandıran başarılar, spordan geliyor. Özellikle de futboldan... Gelin görün ki, dünya çapında etkin olduğumuz, başarı sağladığımız ve büyük adımlar attığımız başka konular da var. Mesela en son aldığım güzel haber, ünlü kuaför/saç tasarımcısı Yıldırım Özdemir'le ilgili... Bilenler bilir;
Yıldırım Özdemir, mesleğinde Türkiye'nin en iyilerinden biridir. Bebek'teki yerine gittiğinizde, Tarkan'dan Kenan Doğulu'ya, Ajda Pekkan'dan ünlü dizi oyuncularına kadar birçok yıldızla karşılaşırsınız. Ev gibidir, arkadaşların buluşma noktası gibidir. İstanbul sosyetesinin, sanat aleminin 'Saç kesimine bayıldım, kim kesti?' sorusunun direkt cevabıdır Yıldırım Özdemir.
Geçenlerde gittiğimde baktım bir heyecan, bir hazırlık... Modeller geliyor gidiyor, çalışmalar yapılıyor. Dedim;
"Hayırdır, neler oluyor?" Meğer dünyanın en önemli 500 saç tasarımcısı listesi Wella Professional Global Artist'e giren ilk Türk kuaför olmuş Yıldırım... Ve 16 Mayıs'ta Dubrovnik'te düzenlecek olan dünyanın en önemli saç şovunda sahnede hünerlerini sergilemeye hak kazanmış.



EN İYİLER DAVET EDİLİYOR
Bu şova girmek neden önemliymiş? Çünkü sadece en iyiler davet edilirmiş ve bu Türk kuaförler için bir ilkmiş. Öyle, 'Amaaan saç işte!' deyip geçmeyin lütfen. Saç tasarımı bir sanat; işin tekniği müthiş detaylar barındırıyor ve bu dünyada çok çok önemli bir sektör.
İnsanın ülkesini temsil etmesi için sadece sporcu olması gerekmiyor.
Yıldırım Özdemir, 16 Mayıs'ta ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.
Niçin bugüne kadar Türk kuaförlerinin bu noktaya gelemediğini sorduğumda, "Bizim sıkıntımız, değerli bir iş yaptığımızın farkında olmamamız" cevabını veriyor.
Çok yakında sektörüne katkıda bulunmak için yabancı ortaklarla teknik ağırlıklı, saç tasarımını branşlara ayıran, yeni nesil kuaförler yetiştireceği bir okul açacağının da müjdesini veriyor.
İşini aşkla yapınca, durmadan yeniliklere koştukça, araştırdıkça, yerinde saymadıkça, insan işte böyle güzel ödüller alıyor.
Tebrikler Yıldırım...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA