Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mustafa Ceceli olayına ne diyorsun?

Konu aşk meşk oldu mu, evlilik, boşanma, aldatma sularına geldi mi, cümle âlemi ilgilendiriyor. Öyle bu işler, yapacak bi' şey yok. Dünya, çevre, siyaset, afetler, terör, çocuklar, geleceğimiz falan bir yere kadar, değil mi efendim... Bize aşk, skandal, olaylar, taraf tutmalar, kendimizi birilerinin yerine koymalar, burnumuzun dibindekilerden alamadığımız intikamları ünlülerden almalar lazım. Şart yani...
Efendim sanatçımız Mustafa Ceceli, eşinden boşanmış ve yeni sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıkmış. Sonra da demeci patlatmış:
'Evleniyorum a dostlar!'

ACIMASIZCA YARGILAMAM
'Yahu yeni ayrıldın, hooop, duuur!' diyenler...
'Nankööör!' çekenler...
'Pesss! Hiç yakıştı mı sana!' eşliğinde burun kıvıranlar...
'Biz seni böyle bilmezdik, yazık!' buyuranlar...
'Din dedin, iman dedin, bu muydu!' temasıyla öfkelenenler...
Hayranları bile ikiye bölündü Ceceli'nin...
İftar sofrasında oturuyoruz 'Mustafa Ceceli', kızlarla kahve içiyoruz 'Mustafa Ceceli', Bebek'te magazin muhabirleri karşıma çıkıyor: "Ayşe Hanım, Mustafa Ceceli hakkında ne diyeceksiniz?" Şunu diyeceğim, diyorum, dedim bile: Üç kişinin arasında geçenlerin aslını asla bilemeyiz. Ortada aşk varsa ben susarım, bu biiir. Kimseyi böylesine acımasızca yargılamaktan hazzetmem, bu ikiii. Terk edilen kişi için elbette yürek yangın yeri ve çok zor bir sınav ama günün sonunda onun için de en hayırlısının olduğuna eminim. Kimse onu gerçekten sevmeyen biriyle yaşamasın, kendine bunu yapmasın, yapmak için de direnmesin derim, dilerim.
Ve kimse ömrünün sonuna kadar aynı insanla evli kalmak zorunda değil. Önemli olan, giderken nasıl gittiğin... Yakıp yıkarak mı gittin? Saygıyla, sevgiyle mi gittin?
Sen bana bundan bahset arkadaşım. Çünkü gelecekteki mutluluğunu, iç huzurunu o gidişin belirleyecek. Bütün mesele bundan ibaret.
Yoksa, ayrılık zaten tüm aşıklar için geçerli bir hal. Yani sözün özü; herkes mutlu olsun, herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA