Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Alooo arkadaşım ne işsin?

Valla bakın diyorum; bu gelişmelere doymayan cep telefonları, çaktırmadan bizi birbirimize ayar ediyor diye. WhatsApp'ta çevrimiçi olup mesajımızı okumayan arkadaş gıcıklığına bir yenisi eklendi sevgili okurlar. Kendileri, Instagram hikayene bakıp telefon çağrına dönme zahmetinde bulunmayan arkadaş modeli.
Arıyorsun, zırr zırrr çaldırıyorsun, cevap vermiyor; yarım saat sonra Instagram'da hikayeni izliyor ve sen baktığını görüyorsun. Hayır yani arkadaşının aklı mı çalışmıyor, çok mu müdanasız? Telefona cevap vermekle, Instagram'da hikayeni izlemesi onun kitabında iki ayrı konu mu? Seni gerçek hayatta sallamıyor da sosyal medyada mı değer veriyor anlamıyorum.
Instagram'a bakıyorsan telefonunu eline almışsın demektir, telefonunu eline almışsan niçin cevapsız çağrına geri dönmüyorsun?
Artık bu Instagram hikayesi işi öyle aldı yürüdü ki, arkadaşlarımla Instagram'ın direkt mesajından yazışır oldum. WhatsApp'tan cevap vermeyen, Instagram'dan çat diye cevap veriyor. Hikayeden işler... Instagram'ımız olmasa kimseyle iletişemeyeceğiz iyi mi! Son durumumuz budur yani.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA