Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni olayımız: Konumdan flört

'Ey sosyal medya, sen daha başımıza neler açacaksın acaba?' diye sorup konuya giriyorum. Flört dünyasında yepyeni bir trendle karşı karşıyayız a dostlar. Hazırsanız anlatıyorum... Bir dönem cep telefonlarının Bluetooth özelliğini açarak çevredeki kızları-erkekleri tespit etmek, Bluetooth aracılığıyla fotoğraf yollamak diye bir şey vardı. Ardından gözüne kestirdiğin kişiyi sosyal medyada takip ederek arka arkaya yedi-sekiz fotoğrafını beğenme ve 'Bak seni takip ediyorum haaa' mesajı verme çıktı.
Sonra direkt mesajlar sağ olsun, aranan platform yakalandı. Şimdiyse olayımız, konumdan flört. Aynen şöyle: Instagram hikayelerinde bulunduğun konumu koyuyorsun ya; konumdan girip çevrede kimler varmış, neler paylaşmış tespit edebiliyorsun ya... Hah işte; herkes, her an, her yerden paylaşım yaptığı için flörtözcanlar konumdan hikayelere girip bulundukları mekanda beğendikleri kişilerin adını, hesabını tespit ediyor.
Sonra o kişinin de gönlü varsa başlıyor takibe takip, like'a like dünyası.
Kim demiş artık çöpçatanlara, arkadaş tanıştırmalarına falan ihtiyaç var diye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA