Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ne oldu Metin’e? Ne olacak Metin’e?

'Şu Metin Hara ne oldu, Adriana gitti yok oldu' derken kendisini sosyal medyada artık takip etmediğimi fark ettim. Ee etmem tabii, adam 'Ruh parçam haydi kişisel gelişelim, aşka koşalım, anda kalalım' nağmelerindeyken, bir anda Ayşe Arman'a eski sevgililerini sıralayıp 'Google'layın beni de görün ne biçim adamım heyyyt!' çekiverdi.
Hırs ve kibir insanı işte böyle ele geçiriveriyor değil mi sevgili yerden yükselmemiş ama ayakları yere basan okurlar.
Neyse, dün internet sitelerinde haberi gördüm de onu yazacaktım asıl. Bizim Metin'in Adriana'sı, eski sevgilisi Miltiadis Kastanis ile buluşup fotoğraflar çektirmiş ve sosyal medyada paylaşmış. 'Aman Metin görmesin!'miş.
Yahu görse ne olur, görmese ne olur Allah aşkına ya!
Hem o değil de, ben gerçekten Metin'e ne oldu onu merak ediyorum. Eh aranacak köşe yazarı kalmadı. Adriana uzun vadede işe yaramadı. O röportajdan sonra zaten inandırıcılığı sıfırlandı. Eski sevgililerinden falan özür dilese de iş yapmaz. Bu reklam rüzgarıyla kitabı çok satmıştır tamam ama aklı başı yerinde olanlar, gelecek kitapların yüzüne bile bakmaz.
Yani ne oldu Metin'e? Ne olacak Metin'e? Plan ne? Her boş kaldığımda aklıma düşüyor, bu dizinin sonunu merak ediyorum. Ha küt diye yayından kaldırıldıysa bilemem tabii.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA