Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İdeal boşanmış çift: Çağla-Emre

Boşanmış olmak aile olmamayı gerektirmiyor. Boşanmış olmak; birbirine düşman kesilmeyi, görüşmemeyi, çocukları arada perişan etmeyi de gerektirmiyor. Mis gibi boşanan, bal gibi geçinen çiftler de var. Mesela Çağla Şıkel ve Emre Altuğ.
Boşanalı 2.5 yıl olmuş; dün Emre Altuğ'un Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda okudum, vay be dedim!
Magazin basınından ve sosyal medyadan takip ediyoruz, ikisi de müthiş ebeveynler. Çağla'nın çocuklarına ilgisi, onlarla oyunları, sohbetleri, sakin cevapları, paniksiz tavırları, arkadaşlığı... Emre Altuğ'un cool babalığı, artı cool eski eşliği ve ikisinin kulak memesi kıvamında tutturdukları ayrılık hamurları; 10 numara 5 yıldız. Bizim erkeklerimiz maçoluğu, kavgayı, kısıtlamayı, 'onu yapamazsın, bunu yapamazsın', 'bu, erkek adamı bozar' hallerini pek sever, erkekliğin icabından sayarlarken, Emre; Çağla'nın bikinili fotoğraflarına ne evliliğinde, ne de sonrasında karışmadığını, kıskanmadığını, zaten buna hakkı olmadığını... Çağla'nın da hayatına tabii ki bir başkasının girebileceğini...Çocukları çekişme unsuru etmediklerini, istediği zaman onları görebildiğini, Çağla ile iş düzenlerine göre paslaştıklarını... Babanın da, annenin de kendi özel hayatını yaşayıp mutlu olduğu zaman çocuklarıyla daha sağlıklı paylaşımları olacağını söylüyor.
Çok da doğru söylüyor. Son derece medeni, kendinden emin bir hal. Çocuklara dört dörtlük örnek. İşte ideal boşanmış çift böyle olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA