Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

‘Annemle yaşıt’, ‘Estetik içinde’ye karşı

Off aman da aman, bırakın şu dalaşmaları kızlar.
Demet Şener, bikinisiyle evinin bahçesindeki koltuğa oturmuş, köpeğini kucağına alıp poz vermiş. Ahlak bekçileri pırtlamış; iki çocuk annesi bikinili poz verir miymiş?
Verir işte, vermiş bile... Çok da güzel bir kadın Demet Şener. Anne olunca bikiniden istifa edilmiyor ki... Belki biraz da konuşulmak için sosyal medya hesabında paylaşmıştır o fotoğrafı.
Ama bize ne? İsteyen istediğini giyer, istediği gibi fotoğraf çektirir. Takipçisi olsam like'ı basardım.
Neyse, bu fotoğraf üstüne 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur topa girmiş. Anneliğinden başlayıp estetiğine kadar saydırmış Demet Şener'e...
Demet de durmamış, "Annemle yaşıt, benimle aynı yaşta sevgilisi var" sularına girmiş.
Olmuş mu? Hiiiiç olmamış.
Demet'in ne kadar bikiniyle fotoğraf çektirme hakkı varsa, Manolya Onur'un da kendinden küçük sevgilisiyle mutlu mesut yaşamaya hakkı var. Her ikisine de yandaki 'Sihirli Formül' yazımı öneriyorum. Allah aşkına yapmayın böyle çocukça, düşük frekanslarda kapışmalar. Kadınlar birbirine destek olmazsa bir yere varamayız ki.
Unutmamak şart; başkalarının özgürlüğüne zarar vermedikçe, herkes istediği gibi yaşamakta serbest. İkinizin de sözlerinin birbirinden farkı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA