Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Şehrin en şık gecesi

Geçtiğimiz cuma akşamı İstanbul görebileceği en şık kadınları gördü. Hem stil ödüllerinin, hem de dünyaca ünlü yıldız Russell Crowe'un 'Son Umut' filminin galası aynı geceye denk düştü. Neyse ki davetler aynı mekandaydı; ünlüler her ikisine katılmakta zorlanmadı. Bu önemli iki davette şıklıklarıyla kimler konuşulmaya değerdi? Hadi buyrun listemi incelemeye...

Benim için galanın tartışılmaz en şık ismi; filmin başrol oyuncularından Olga Kurylenko'ydu. Beyaz Ralph Lauren elbisesiyle kusursuz bir zarafet ve şıklık içinde. Belki demode, belki garantiye kaçan bir seçim ama vücut hatlarına elbisenin formu o kadar yakışmış ki, eleştiren çarpılır. Saç modeli, zarif Bee Goddess küpeleri çok şık.

BİLGİN'İN ORANTISIZ DEKOLTESİ
Galanın davetlilerinden ise Azra Akın ve Yasemin Özilhan en şık isimlerim. Azra Akın'ın Museum Of Fine Clothing kırmızı elbiseyi taşıyışı ve ten rengi stiletto eşleştirmesi dört dörtlük. Beğenmediğim isimler ise Belçim Bilgin ve Nebahat Çehre. İlk kez bir Museum Of Fine Clothing tasarımı elbisenin birine yakışmadığını görmek sürpriz oldu. Renk çok hoş ama dekoltenin fazlasıyla düşük olması ne elbiseye yaramış, ne de Belçim Bilgin'e. Nebahat Çehre'nin kürk etolü sevimsiz ve artık hiçbir kırmızı halıda görmek istenmeyen seçimlerden.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA