Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

2014'ün en şık ve rüküş ünlüleri

2014, şıklık anlamında sosyetem için renkli geçmedi. Ne dikkat çekici bir kıyafet görüldü, ne de orijinal bir kombin oldu. Şıklar listesi değişmedi, yeniler eklenmedi. 2014, televizyon yıldızlarının senesiydi. Stil ve tarz anlamında katıldıkları kırmızı halıda ses getirmeyi başardılar. Silik tarzlar dikkat çekmeye başladı, rüküşler yerlerini daha sağlamlaştırdı. İşte 2014'ün en şıklar ve en rüküşler listem...

RÜKÜŞLER


BEREN SAAT: Seveni de, sevmeyeni de Beren Saat'in giyim tarzını beğenmiyor. Çok güzel ama bir o kadar rüküş. Unutulmaz Burberry kombiniyle rahatlıkla rüküşler altın madalyasının sahibi olabilir. Ünlüler içinde zevksizliğiyle saç baş yoldurmada en başarılı isim.
EBRU ŞALLI: Keşke pilatese verdiği önemi giyimine de gösterse. Her daim demode seçimler yapmada artık ustalık mertebesine ulaştı. Fit vücudunu, Hervé Leger bandaj elbiseler giyerek ispat etmekten vazgeçmeli.
HADİSE: Hadise tam bir hadise! Şıklık anlamında elle tutulur tek bir yanı yok. Saç rengi kötü, makyajı çoğunlukla abartılı. Bir de bunun üstüne vücut tipine gitmeyecek seçimleriyle, bizlere saç baş yoldurmada bir diğer başarılı ünlümüz.

ŞIKLAR

BERGÜZAR KOREL: Kendini doğru isimlere teslim etmeyi bildi ve bu sene onun senesi oldu. Çıktığı her kırmızı halıda fiziğine yakışan kıyafetleri, doğal saç ve makyajıyla bütünleştirdi. Ama ne yazık ki aynı başarılı grafiği, günlük hayatındaki seçimlerinde göremiyorum.
BURCU ESMERSOY: İşte günün her saati şık olmayı başaran bir isim. Fiziğini tanıyor ve bunu doğru şekilde kullanmasını biliyor. Bu sene özellikle dantel ve tül kokteyl elbiselerle göz doldurdu. Ortama ve kıyafetine uygun saç modeli ve makyajıyla; yılın değil, son yılların en şık ünlüsü.
SERENAY SARIKAYA: Yılın ilk yarısı düşük bir performans gösterdi. Ama son aylarda giydiği kırmızı elbise o kadar beğenildi ki, tüm yanlışlarının üstünü çizmeyi başardı. Bundan sonraki seçimleri çok önemli zira artık ok epey yukarılarda.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA