Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Versace out Zeynep Erdogan ın

Zeynep Erdoğan'ın 2014 sonbahar-kış sezonu koleksiyonundan grafik cut-out tasarımları son haftaların en ses getiren kıyafeti oldu.
Açılışı beyaz elbisesiyle Burcu Esmersoy yaptı. İncecik bir tül üstündeki kesimlerin, giyene epey bir seksilik kattığı ortada. Ardından Bengü siyah olanını giydi ve epey yakıştırdı. Son olarak dünyaca ünlü şarkıcı Toni Braxton, Atlanta'da düzenlenen bir organizasyonda kırmızı halıya Zeynep Erdoğan tasarım elbiseyle çıktı. Kıyafetin Braxton'a yakıştığını söylemek zor. Ama benim için önemli olan başka bir detay var. O da Zeynep Erdoğan'ın kullandığı grafik cutout'ların dünyaca ünlü bir markada daha görülmüş olması. Atelier Versace 2015 yaz koleksiyonunun ana temasını, Zeynep Erdoğan'ın çok daha önceden sunmuş olması büyük bir başarıdır. Türk moda sektöründeki 'esinlenme/ kopyalama' ruhunun ne denli kabarık olduğunu bildiğimden bu tarz ters köşelere pek alışkın değilim. Zeynep Erdoğan'ı tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA